Βάζει… φωτιές δημοσίευμα – Θέλει ξένο παίκτη από Super League ο Άρης – Στο παιχνίδι και ΠΑΟ, Ολυμπιακός


Βάζει… φωτιές δημοσίευμα – Θέλει ξένο παίκτη από Super League ο Άρης – Στο παιχνίδι και ΠΑΟ, Ολυμπιακός


Διαφ.

Νέα δεδομένα βάζει δημοσίευμα από το εξωτερικό που αναφέρει πως οι Κίτρινοι έχουν στο στόχαστρό τους ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε σύλλογο της Super League.



Ουάζντι Κεσχρίντα: Μπορεί ο Άρης αυτή τη στιγμή να έχει τους Σαλέμ Εμπακατά και Μόουζες Οντουμπάτζο για τη θέση του δεξιού μπακ της ομάδας, όμως δημοσίευμα από την Τυνησία και συγκεκριμένα από την ettachkila.com αναφέρει πως οι Κίτρινοι ενδιαφέρονται για τον 27χρονο που ανήκει στον Ατρόμητο και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

«Ο Τυνήσιος δεξιός οπισθοφύλακας μπορεί να αλλάξει ομάδα στην Ελλάδα και να συνεχίσει στον Άρη», αναφέρει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει. «Ο Άρης τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με το κλαμπ (σ. σ. Ατρόμητος) για τον Κεχρίντα. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι στη Σαλερνιτάνα κι έπειτα από μια γεμάτη σεζόν πήγε στον Ατρόμητο. Έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με το κλαμπ αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα φύγει το καλοκαίρι, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρώτησαν επίσης για το στάτους του Τυνήσιου», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ουάζντι Κεσχρίντα, με τους ανθρώπους του Άρη πάντως να μην το επιβεβαιώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μεγάλο ξεσκαρτάρισμα από Μαρινάκη – Ξήλωσε όλα τα στελέχη – Σκάρπα και Κουγιατέ για Ολυμπιακό”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: