Τρομερές ατάκες Αλμέιδα μετά το νταμπλ – "Όταν γράφεις ιστορία πάντα υποφέρεις" – Τι είπε για τον κόσμο της ΑΕΚ


Τρομερές ατάκες Αλμέιδα μετά το νταμπλ – “Όταν γράφεις ιστορία πάντα υποφέρεις” – Τι είπε για τον κόσμο της ΑΕΚ


Διαφ.

Ενθουσιασμένος ήταν κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Αργεντίνος τεχνικός της Ένωσης μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ.



Ματίας Αλμέιδα: Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ υπέφερε για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της στάθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην Cosmote τονίζοντας ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους της Ένωσης.

«Δεν ήθελα να παίξουμε με δέκα παίκτες. Ήθελα να έχουμε ένα παιχνίδι 11 εναντίον 11. Όταν θες να γράψεις ιστορία πάντα χρειάζεται υποφέρεις». 

Για το νταμπλ και τον κόσμο: «Όταν ήρθα είπα τι επιθυμούσα να πετύχουμε. Αυτό που είχα ευχηθεί βγήκε, νιώθω χαρούμενος που όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να το πετύχουμε. Εξήντα ποδοσφαιρστές έβαλαν το όνομά τους στην ιστορία της ΑΕΚ.

Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής στην ΑΕΚ. Το διασκεδάζουν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Ευχαριστώ την ΑΕΚ για όλα όσα πετύχαμε και είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

  Δεν επενδύει μόνο για τίτλο ο Ηλιόπουλος - Stop σε Λιόλιου λόγω Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Δώρο” ΑΕΚ σε Ολυμπιακό – Νωρίς νωρίς ξεκινάει η σεζόν στο Λιμάνι – Το σενάριο που τον στέλνει στο Europa

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: