Πήρε θέση ο Νικολογιάννης – Αυτά τα δεδομένα για Χαζίζα και ΠΑΟ – "Μπορεί να βρει καλύτερο στα λεφτά του Σάρλια"


Πήρε θέση ο Νικολογιάννης – Αυτά τα δεδομένα για Χαζίζα και ΠΑΟ – “Μπορεί να βρει καλύτερο στα λεφτά του Σάρλια”


Διαφ.

Οι Πράσινοι… φουλάρουν τις μεταγραφικές υποθέσεις τους ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Champions League και μετά την αποχώρηση και του Κροάτη στόπερ τα πράγματα αλλάζουν.



Παναθηναϊκός: Για την δυνατότητα των Πρασίνων να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό καλύτερου Ζβόνιμιρ Σάρλια, με τα ίδια λεφτά που ζητούσε ο Κροάτης και να ενισχύσει τα μετόπισθεν μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης

«Δεν αλλάζει κάτι μετά την φυγή του Σάρλια, ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε για εν δυνάμει βασικό στόπερ, τώρα θα πάρει κι έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι, με τα λεφτά που ζητούσε ο Σάρλια, μπορούν να βρουν έναν ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή. Με τον Πούγγουρα δεν έχει γίνει κουβέντα, γιατί αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι θέλει να παίζει. Η απόκτηση δυο χαφ κι ενός στόπερ παραμένουν οι προτεραιότητες για το καλοκαίρι, απλά τώρα θα έρθει άλλος ένας παίκτης.

Στην διάρκεια του καλοκαιριού θα καλυφθούν κι άλλες θέσεις όπως του δεξιού μπακ, αριστερά είναι ανοιχτό λόγω του Γκάνεα. Βέβαια, πέρυσι πρώτη μεταγραφή ήταν ο Λοντίγκιν, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να μην είναι προτεραιότητα αλλά να πάει καλά και να κλείσει. Βοηθάει πολύ η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου, στόχος είναι να έχουν έρθει κάποιοι παίκτες μέχρι να φύγει η ομάδα για προετοιμασία αλλά κυρίως να έχει λύσεις ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα πρώτα ματς στα προκριματικά», τόνισε μεταξύ άλλων.

  "Βόμβα" Μαριάνοβιτς στη Euroleague! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα δεδομένα της υπόθεσης Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη έξι εξτρέμ στο ρόστερ του, ενώ ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι οι Πράσινοι πρέπει να αποκτήσουν κι άλλον ένα παίκτη για 6-8, αλλά δεν βλέπει να γίνεται κίνηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βόμβα” Γιαννακόπουλου πριν τον Ολυμπιακό – “Αυτοί οι διαιτητές δηλώνουν περήφανοι γαύροι – ΦΩΤΟ στο ΣΕΦ”!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: