Από τον τελικό του Europa League… στον Ολυμπιακό – Σήκωσε την κούπα με Σεβίλλη, τον θέλει ο Κορδόν! (Vid)


Από τον τελικό του Europa League… στον Ολυμπιακό – Σήκωσε την κούπα με Σεβίλλη, τον θέλει ο Κορδόν! (Vid)


Διαφ.

Μεταγραφή που θα τον αλλάξει επίπεδο και με χαμηλό κόστος! Ποιος παίκτης των Σεβιγιάνων, που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών; Εξαιρετική περίπτωση, αλλά και πάρα πολύ δύσκολη…



Ολυμπιακός: Mια λύση από το πάνω-πάνω ράφι έχουν στη λίστα τους οι Πειραιώτες, για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή, καθώς ο κάτοχος του Europa League, Νεμάνια Γκούντελι, μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και έχει προταθεί στους Ερυθρόλευκους.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος άσος, με θητεία σε Ολλανδία, Πορτογαλία, Τουρκία και Ισπανία, είναι λύση που, αν έρθει στην Ελλάδα, θα πάρει τη φανέλα τού βασικού στο σπίτι – Είναι χαρακτηριστικό ότι η χρηματιστηριακή του αξία παραμένει στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Αντονιο Κορδόν προφανώς και γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωσή του, καθώς η θητεία του σε Σεβίλλη είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά δημοσιογράφος ο Γιώργος Τεριακής, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, σχολίασε στο sportdog ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα.

  Νέο γήπεδο για μεγάλη ομάδα – Καταθέτει τον τελικό φάκελο

Δεν πρόκειται να φύγει, θεωρώ σίγουρο ότι θα του ανανεώσουν στο συμβόλαιο κι μην το έχουν κάνει ακόμα. Σε όλους θα ανανεώσουν το συμβόλαιο“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε για τη θέση του: “Παίζει ως στόπερ κατ’ ανάγκη, γιατί δεν είχε στόπερ η Σεβίλλη. Στα χαφ είναι η θέση του“.

Όσο για τα δυνατά του στοιχεία, ο καλός συνάδελφος είπε: “Κόβει, μαρκάρει, τρέχει, σουτάρει, είναι πολύ δυνατός. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει η Σεβίλλη να της φύγει και, πολύ περισσότερο, να το κάνει για να έρθει στην Ελλάδα“.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, που θέλει να βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει στην κορυφή τού ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για να ξανακάνει καλές πορείες στην Ευρώπη. Με ποδοσφαιριστές όπως ο Γκούντελι αυτό το έργο θα γινόταν πολύ εύκολο!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απόφασισαν για Σωκράτη, Βαλμπουενά, ανατροπή με Ελ Αραμπί – Γερεμέγιεφ αντί Κουλούρης στον ΠΑΟ!

 
  Ο Μάικ Τζέιμς πήρε μέρος στη Euroleague Fantasy Challenge - Εσύ; (ΒΙΝΤΕΟ)
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: