Εξελίξεις για Μπάρκα, το πήρε απόφαση η Σέλτικ – Νέα δεδομένα στην καριέρα του – Πού υπογράφει!

Νέες εξελίξεις για τον Μπάρκα, καθώς η Σέλτικ έχει αποφασίσει να τον αποκτήσει. Υπάρχουν νέα δεδομένα στην καριέρα του και αναμένεται να υπογράψει σύντομα!

Εξελίξεις για Μπάρκα, το πήρε απόφαση η Σέλτικ – Νέα δεδομένα στην καριέρα του – Πού υπογράφει!


Διαφ.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας έχουν καταλήξει για το μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα.



Ελεύθερος από την Σέλτικ αναμένεται να μείνει με το τέλος της σεζόν ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Έλληνα γκολκίπερ.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον δημοσιεύματα από την Σκωτία, που σημειώνουν ότι ο Μπάρκας θα αποδεσμευτεί από την Σέλτικ, παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής τερματοφύλακας αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Ουτρέχτη, όπου έκανε καλή σεζόν, όμως η Σέλτικ του κάλυπτε ένα μεγάλος μέρος του συμβολαίου του και γι αυτό τον λόγο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Πλέον ο Μπάρκας θα ψάξει τον νέο σταθμό της καριέρας του, με την ολλανδική ομάδα να θέλει να τον κρατήσει, τώρα που δεν θα πρέπει να πληρώσει κάτι στην Σέλτικ.

  Μία επιστροφή στον ΠΑΟΚ αλλά και... άσχημα νέα για Λουτσέσκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξηλώνεται ο Μελισσανίδης – Ρίχνει ξανά λεφτά για να φέρει επιθετικό – Ποιος είναι ο Ζίνι που γουστάρει ο Αλμέιδα!  


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: