Το αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου – Αυτές είναι οι τρεις επόμενες αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ


Το αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου – Αυτές είναι οι τρεις επόμενες αποχωρήσεις από τον ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που σύμφωνα με την εκτίμηση των υπεύθυνων της ομάδας, δεν μπορούν να προσφέρουν.



ΠΑΟΚ: Ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν από τον ΠΑΟΚ, οι παίκτες που σύμφωνα με την εκτίμηση των υπεύθυνων της ομάδας, δεν μπορούν να προσφέρουν.Πρώγος έφυγε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του Ράζβαν Λούτσεσκου, αφού έκανε συνολικά 12 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μόλις τρία γκολ.

Δεύτερος ήταν στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν έδωσε ποτέ τα αναμενόμενα στη διετή του παρουσία σε αυτή και πέτυχε μόλις 9 γκολ, στη δεύτερη χρονιά του. 

Ο Τόμας Κετζιόρα, που δεν έπεισε κατά την εξάμηνη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο επόμενος που δεν μένει και επιστρέφει στη Ντιναμό Κιέβου, από όπου είχε αποκτηθεί ως δανεικός. Αποχώρησαν και οι δυο, που είχαν πολλά χρόνια στην ομάδα, ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί, των οποίων τα συμβόλαια, δεν ανανεώθηκαν.

  Φτιάχνει τον κόσμο του ΠΑΟ ο Αταμάν: "Είστε έτοιμοι για το back to back;"

Αυτοί που θα ακολουθήσουν, εάν και εφόσον βρεθεί ομάδα να τους αποκτήσει, είναι οι Μουργκ, Νινούα και Τέιλορ, που ανήκουν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τους θέλει ο Λουτσέσκου και όπως όλα δείχνουν εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το δικό τους θέμα.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Μουργκ στοιχίζει ετησίως 600.000 ευρώ, ο Νινούα 400.000 και ο Τέιλορ 500.000 ευρώ, εύκολα γίνεται κατανοητό, με μια απλή πρόσθεση ότι ο ΠΑΟΚ θα “γλιτώσει” 1,5 εκ. ευρώ! 

Είναι χαρακτηριστικό και το γεγονός ότι ο Τέιλορ, που είχε δοθεί δανεικός στη Ντιναμό, δεν έκανε τίποτα στη Ρωσία και η ομάδα της Μόσχας δεν δέχθηκε να πληρώσει ούτε τη ρήτρα 350.000 ευρώ, για να τον κρατήσει εκεί και τον έστειλε πίσω, για να έχει πλέον το πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ… σκηνοθέτης για Ολυμπιακό! Καταπίνει χλμ σαν δρομέας – Μεταγραφή επιπέδου Μπάγερν-Ντόρτμουντ


 

 

Διαβάστε επίσης: