Οριστικές αποφάσεις Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Ενίσχυση σε δύο… δόσεις – Οι θέσεις


Οριστικές αποφάσεις Λουτσέσκου για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Ενίσχυση σε δύο… δόσεις – Οι θέσεις


Διαφ.

Τέσσερις παίκτες με βαριά συμβόλαια αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ μετά από απόφαση της διοίκησης, του Σαββίδη και του Λουτσέσκου. 



ΠΑΟΚ: Τέσσερις παίκτες με βαριά συμβόλαια αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ μετά από απόφαση της διοίκησης, του Σαββίδη και του Λουτσέσκου. Η αναπλήρωσή τους, όχι μόνο αριθμητικά αλλά κυρίως ποιοτικά, προέχει αυτή την στιγμή. Ενδεχομένως να αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι στην πορεία. Όμως το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι πως θα καλυφθούν οι θέσεις που έμειναν άδειες. 

Η Metrosport καταγράφει τις τάσεις που επικρατούν στον ΠΑΟΚ για την έλευση παικτών πρώτης γραμμής. Υπάρχει ένα σχέδιο για 4+4 προσθήκες. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει (σύμφωνα με όσα λένε οφ δε ρέκορντ εκπρόσωποι της ομάδας) την απόκτηση τεσσάρων (4) παικτών πρώτης γραμμής. Με χρονικό ορίζοντα έως την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία. 

Για αυτό τον λόγο, είχαμε αναφέρει πριν από τρεις εβδομάδες για την προοπτική απόκτησης δύο επιθετικών. Ενός βασικού και ενός ακόμη που θα συμπληρώσει την δυάδα. Και οι δύο πρέπει να είναι ικανότατοι στο σκοράρισμα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες αστοχίες από τους αρμόδιους, είναι σημαντικό οι κινήσεις που θα γίνουν, να κριθούν σε βάθος χρόνου από επιτυχία.

  Μήνυμα Ηλιόπουλου για αεροδρόμιο και Μαρσιάλ με... James Bond (ΦΩΤΟ)

Η απόκτηση δύο γκολτζήδων επιθετικών, ενός ακόμη παίκτη που να μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον σέντερ φορ και ενός αμυντικού μέσου, αποτελούν την βασική προτεραιότητα. Πάντα, με βάση τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ. Αυτοί οι τέσσερις πρέπει να έρθουν στην Τούμπα μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Και να συμμετέχουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο; Ναι είναι η απάντηση, αρκεί όμως να κινηθούν στον ΠΑΟΚ με αποφασιστικότητα. 

Εάν αναβάλουν τις κινήσεις για την ενίσχυση, η ομάδα θα πάει «γυμνή» στον πρώτο ευρωπαϊκό της αγώνα στις 27 Ιουλίου. Το σχέδιο, προβλέπει ακόμη και την απόκτηση τεσσάρων παικτών με χρονικό ορίζοντα έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Είναι γεγονός ότι αρκετοί ποιοτικοί παίκτες είτε μένουν ελεύθεροι λίγο μετά τα μέσα Αυγούστου, είτε πείθουν πιο εύκολα τις ομάδες με τις οποίες έχουν συμβόλαια σε ισχύ να αποχωρήσουν προς το κλαμπ της αρεσκείας τους, με ένα ευνοϊκό οικονομικό τίμημα. 

  Πού θα δούμε τις ματσάρες του Champions League - Όλες οι μεταδόσεις

Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και αυτές τις περιπτώσεις. Ενός ποιοτικού αριστερού μπακ, ενός ικανού στόπερ, πιθανότατα και ενός τερματοφύλακα. Γιατί κακά τα ψέματα, εάν ο Δικέφαλος κατορθώσει και ξεπεράσει τον Γολγοθά των προκριματικών αγώνων, καταφέρει και αποκλείσει τρεις αντιπάλους σε έξι συνολικά ευρωπαϊκά παιχνίδια και συμμετέχει στους ομίλους του Conference League, τότε θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση. 

Για να μπορέσει η ομάδα από τον Σεπτέμβριο να συμμετέχει παράλληλα τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτή είναι η στόχευση και θα είναι ευχής έργο να τα καταφέρει. Ανοιχτό και το ενδεχόμενο πωλήσεων Σε αυτό το χρονικό διάστημα που ακολουθεί έως τα τέλη Αυγούστου παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο πωλήσεων. Αρκεί η πρόταση που θα έρθει για παίκτη του ΠΑΟΚ, να χαρακτηριστεί από τον Σαββίδη, την διοίκηση και τον προπονητή, ως οικονομικά συμφέρουσα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Κάμπελ ο Ολυμπιακός – Κορυφαίο όνομα φορ από Αγγλία – Σενάριο ακόμα και για Βάρντι!

 

Διαβάστε επίσης: