Νέος… Κουρμπέλης με "χρυσό" συμβόλαιο για Μπεσίκτας – Ματσίς για ομάδα Big4 – Υπογράφει ο Τσιντώτας!


Νέος… Κουρμπέλης με “χρυσό” συμβόλαιο για Μπεσίκτας – Ματσίς για ομάδα Big4 – Υπογράφει ο Τσιντώτας!


Διαφ.

Οι Τούρκοι έρχονται για παίκτη μεγάλης ομάδας! Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αφήσει την Ελλάδα για τους «γείτονες», πώς προέκυψε το όνομα του εξτρέμ της Βαγιαδολίδ και η επόμενη ομάδα του Έλληνα γκολκίπερ στην Αθήνα.



Super League: Μεταγραφικές ειδήσεις από τον «Ευαγγελιστή», ο οποίος γράφει για τον… επόμενο Κουρμπέλη, τον εξτρέμ από τη La Liga βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά και στην επόμενη ομάδα του Τσιντώτα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: θέλει να μιμηθεί την Τράμπζονσπορ και να αποκτήσει τον δικό της… Κουρμπέλη!!! Δηλαδή παίκτη από ομάδα της ελληνικής Big 4, δυνατό όνομα (έκπληξη) , με την διαφορά πως αυτός δεν είναι ελεύθερος και είναι ξένος!! Ο συγκεκριμένος αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπεσίκτας η οποία του προσφέρει συμβόλαιο plus 1.100.000 ευρώ. Το θέμα είναι οι απαιτήσεις της ομάδας του αφού είχε σκάσει σοβαρό transfer fee…

  Διπλό “χτύπημα” η Σπάρτα Πράγας κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: υποβιβάστηκε από  την  La Liga, οπότε θα έχει θέμα με τα υψηλά συμβόλαια αφού θα πρέπει να … κουρευτούν κατά 50%. Για αυτό και πολλοί βασικοί παίκτες της, ακόμη κι αυτοί που πήγαν τον περασμένο Γενάρη, εμφανίζουν τάσεις φυγής έστω ως δανεικοί. Έτσι εξηγείται πως…ξαφνικά άρχισαν να … κυκλοφορούν υποψηφιότητες παικτών της Βαγιαδολίδ στα Γραφεία αλλά και στα ρεπορτάζ των μεγάλων ελληνικών ομάδων. Κλασικά ο Καναδός φορ Κάιλ Λάριν, δανεικός από την Μπριζ, με αυτόματη ενεργοποίηση οψιόν αγοράς αν η Βαγιαδολιδ σωζόταν, ήδη “απασχόλησε” Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Μετά πήρε σειρά ο Παναθηναϊκός με τους Μαροκινούς Ελ Γιαμίκ κι Αμαλάχ! Ο δεύτερος είναι ο Μουντιαλικος μέσος που ήθελε τον περασμένο χειμώνα ο Γιοβάνοβιτς, του είχαν κάνει μια δελεαστική προσφορά αλλά αυτός δεν ψηνόταν για Ελλάδα, είχε στο περίμενε το τριφύλλι και τελικά πήγε 31 Ιανουαρίου με transfer fee 1.000.000 στην Βαγιαδολίδ ( από την Στάνταρ Λιέγης). Είναι σε ένα μεγάλο μανατζερικο Γραφείο όπως η Stellar και ήταν τραυματίας τους τελευταίους δυο μήνες. Και τα δυο δεν βοηθάνε ιδιαίτερα…

  Παράνοια! Μεταγραφή τέλη Σεπτέβρη σε Ολυμπιακό; - Top class αντι-Φορτούνης

Τέλος το πιο φρέσκο όνομα είναι ο Ντάργουιν Ματσίς. Αριστερός εξτρέμ από την Βενεζουέλα, με σημερινή χρηματιστηριακή αξία 4.000.000 ευρώ ( πριν τρία χρόνια ήταν στα 10 εκατομμύρια), ο οποίος στο παρελθόν είχε παίξει δυνατά για την ΑΕΚ και όπως κυκλοφορεί στην Ισπανία είναι στην καλοκαιρινή λίστα του ΠΑΟΚ!!

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ: θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννιώτη στην εστία του Περιστερίου την νέα σεζόν. Στα Γιάννινα… ενημερώθηκαν πως ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τους Περιστεριώτες με ετήσιες αποδοχές… under των 130.000 ευρώ. Όταν ο Γιαννιώτης για να ανανεώσει δεν έπεφτε από την 180άρα κι ενώ ψάχνεται για το εξωτερικό. Ο Ατρόμητος που ακόμη δεν έχει κλείσει προπονητή μαθαίνω πως κλείνει πάντως και έμπειρο Έλληνα στοπερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαντσίνι για ΠΑΟ – Προτάθηκε στους Big-4 ο “Κύπριος Χατζηδιάκος” – “Κόπηκαν” Τζαβέλλας και Κάργας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: