Το λέει… παντού ο Πινέδα: Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ – Ποιος ο ρόλος του Αλμέιδα και των οπαδών


Το λέει… παντού ο Πινέδα: Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ – Ποιος ο ρόλος του Αλμέιδα και των οπαδών


Διαφ.

Ακόμα ένα ρεπορτάζ για την επιθυμία του Μεξικάνου άσου να μείνει στην Ένωση.



Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Μεξικό για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος, καταπως φαίνεται, θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, κάτι που είναι επιθυμία και των Κιτρινόμαυρων.

Νεότερο ρεπορτάζ από την πατρίδα του αναφέρει και πάλι ότι ο παίκτης θέλει… ΑΕΚ και πως σε ενδεχόμενη παραμονή του θα παίξουν ρόλο τόσο ο Ματίας Αλμέδια, όσο και ο κόσμος της Ένωσης.

«Θέλει να μείνει στην Ελλάδα», είναι ο μεσότιτλος του ρεπορτάζ και εν συνεχεία τονίζεται ότι «παρά το γεγονός ότι η Θέλτα έχει ζητήσει την επιστροφή του, η πραγματικότητα είναι ότι ο Ορμπελίν προτιμά να συνεχίσει στην Ελλάδα». 

«Οι καλές σχέσεις με τον προπονητή, Ματίας Αλμέιδα πέρα ​​από τη σύνδεση με τους οπαδούς της ΑΕΚ, είναι οι παράγοντες που κάνουν τον Πινέδα να θέλει να συνεχίσει με τους Έλληνες», συμπληρώνεται στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, η ισπανική ιστοσελίδα “farodevigo.es” σημειώνει πως η ΑΕΚ θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Πινέδα στο ρόστερ της καταθέτοντας πρόταση, όμως χωρίς να αναφέρονται παραπάνω λεπτομέρειες.

  Οριστικό! Τότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον για τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Κουρμπέλης με “χρυσό” συμβόλαιο για Μπεσίκτας – Ματσίς για ομάδα Big4 – Υπογράφει ο Τσιντώτας!  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: