Αποφάσεις Λουτσέσκου για τρεις παίκτες – Περνούν άμεσα από… εξετάσεις


Αποφάσεις Λουτσέσκου για τρεις παίκτες – Περνούν άμεσα από… εξετάσεις


Διαφ.

Εκτός από τους παίκτες που ανήκουν στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, θα περάσουν υποχρεωτικά από την αξιολόγηση της τεχνικής ηγεσίας τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές.



Ο Θεοχάρης Τσιγγάρης που επέστρεψε από την Γαλλία και την Τουλούζ (χωρίς η Γαλλική ομάδα να κάνει χρήση της ρήτρας που είχε συμφωνηθεί με τον ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή αντί του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ). Ο Τσιγγάρας που φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στους κοιλιακούς μυς, θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να πείσει τον Λουτσέσκου ότι μπορεί να πετύχει. Το δεύτερο όνομα δανεικού παίκτη, είναι του Γιώργου Βρακά.

Έπαιξε στον Λεβαδειακό την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είχε 29 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. Άνθρωποι του ΠΑΟΚ που τον παρακολούθησαν όλη τη σεζόν έκαναν λόγο για μία σημαντική πρόοδο του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ο οποίος μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στο απαιτητικό ρόστερ της ομάδας. Δεν είναι εύκολο, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. 

Όμως ο ίδιος πιστεύει στις δυνατότητές του, όπως άλλωστε δήλωσε στο Metropolis 95,5 ενώ και αρκετοί μέσα από τον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως η σεζόν που ακολουθεί θα είναι κομβική για τον 22χρονο αμυντικό μέσο. Επίσης στην Τούμπα επιστρέφει μετά από δανεισμό στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναγιώτης Τζήμας. Πρόκειται για τον παίκτη όπου ο Λουτσέσκου είχε τονίσει πέρυσι το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, πως μπορεί να εξελιχθεί και να παίξει με άνεση σε όλη την δεξιά πτέρυγα. Ξεκινώντας από την άμυνα και καταλήγοντας στην επίθεση. Έχει μεγάλες προσδοκίες για τον Παναγιώτη Τζήμα ο Λουτσέσκου.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

  Οι αλλαγές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ποιο ρόλο θα έχει η Εύη Κουτσαυτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Κουρμπέλης με “χρυσό” συμβόλαιο για Μπεσίκτας – Ματσίς για ομάδα Big4 – Υπογράφει ο Τσιντώτας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Διαβάστε επίσης: