Καρφάρα Τσατάλη σε ΜΜΕ! «Ο Σπόραρ είχε ηθικό ανάστημα – Η αλήθεια δεν κρύβεται»


Καρφάρα Τσατάλη σε ΜΜΕ! «Ο Σπόραρ είχε ηθικό ανάστημα – Η αλήθεια δεν κρύβεται»


Διαφ.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ έριξε σπόντα για τον χειρισμό των δηλώσεων του Σλοβένου άσου.



Ο Άντραζ Σπόραρ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του σε δηλώσεις του για τη φετινή χρονιά και την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Ο Σλοβένος επιθετικός, ο οποίος μέτρησε 37 εμφανίσεις, 14 γκολ και 6 ασίστ με την πράσινη φανέλα, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του ως επάξια πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε τη δήλωση του παίκτη του «Τριφυλλιού» αναφέροντας, ότι είχε το ηθικό ανάστημα να το παραδεχτεί δημόσια, από τη μεριά του παραδέχτηε, ότι αν ο Παναθηναϊκός νικούσε τον Ολυμπιακό και τον Άρη θα θεωρείτο άξιος πρωταθλητής, αλλά εξέφρασε και ένα παράπονο για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την είδηση τα μη ενωσίτικα ΜΜΕ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα, ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα παίζεται επί ίσοις όροις από τότε που μπήκε μπροστά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

  Θα κάνουν τον Βόλο... Τούμπα! Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

«Σε κανέναν (κυριολεκτικά!) τίτλο δεν μπήκε, στα σχετικά άρθρα. Το βλέπεις σε τίτλο, μόνο στις ιστοσελίδες που υποστηρίζουν την ομάδα μας. Κρίμα…

Παρόλα αυτά, η αλήθεια των πρωταγωνιστών δεν μπορεί να κρυφτεί και ο Σπόραρ είχε το ηθικό ανάστημα να την παραδεχθεί δημόσια.

Με την σειρά μου λέω πως εφόσον με κάποιο τρόπο από το ίδιο ακριβώς ματς που είδαμε στο Φάληρο την προτελευταία αγωνιστική, έβγαινε ο Παναθηναϊκός νικητής και κέρδιζε και τον Άρη στο φινάλε, θα ήταν φυσικά άξιος πρωταθλητής.

Άσχετα αν προτιμούσαμε (και οι περισσότεροι ουδέτεροι το ίδιο απ’ ότι φαίνεται) το ποδόσφαιρο της δικής μας ομάδας, δεν υπάρχει ένας μόνος τρόπος για να παίξεις σωστά και να έχεις επιτυχία.

Αρκεί η μπάλα να παίζεται στα ίσια, όπως συμβαίνει στην χώρα μας από τότε που με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξασφαλίσαμε πως πρωταθλητές βγάζει το χορτάρι», ανέφερε σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Τάσος Τσατάλης.

Πάντως, για να διαχωρίσουμε τη θέση μας, το Sportdog, αναπαρήγαγε στον τίτλο του τη δήλωση Σπόραρ, γράφοντας «Respect σε Σπόραρ: “Επάξια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ”».

  Ο Μάικ Τζέιμς πήρε μέρος στη Euroleague Fantasy Challenge - Εσύ; (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: