Έτσι φτάσαμε στην ανανέωση Τόμας στον ΠΑΟΚ – Η κίνηση του Ισπανού και η… βιασύνη Κρμέντσικ


Έτσι φτάσαμε στην ανανέωση Τόμας στον ΠΑΟΚ – Η κίνηση του Ισπανού και η… βιασύνη Κρμέντσικ


Διαφ.

Ένα από αυτά τα ζητήματα που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ έχει να κάνει και με την παραμονή του Μπράντον Τόμας, του πρώτου σκόρερ του Δικεφάλου την φετινή σεζόν με 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.



 

ΠΑΟΚ: Ένα από αυτά τα ζητήματα που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ έχει να κάνει και με την παραμονή του Μπράντον Τόμας, του πρώτου σκόρερ του Δικεφάλου την φετινή σεζόν με 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ισπανός επιθετικός στις πρώτες συζητήσεις φέρεται να είχε ζητήσει ένα συμβόλαιο σχεδόν… διπλασιασμού σε σχέση με τα όσα έπαιρνε πέρσι και περίμενε για το τι μέλλει γενέσθαι, έχοντας κάνει σαφές στο περιβάλλον του πως επιθυμεί να παραμείνει στους ασπρόμαυρους. Φαινόταν πως απομακρυνόταν ο Μπράντον Τόμας, αλλά το πράγμα γύρισε.

Ο Ισπανός έριξε τις απαιτήσεις του, ο Μάικλ Κρμέντσικ που ήταν επίσης υποψήφιος, υπέγραψε στην Κύπρο κι έτσι ο Ισπανός φορ, προφορικά, φέρεται να έφτασε σε μια νέα συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Προφανώς και η υπόθεση θα πρέπει να «κλείσει» και τυπικά με τις υπογραφές των συμβολαίων, ωστόσο δύσκολα θα χαλάσει η νέα διετούς διάρκειας συμφωνία των δύο πλευρών.

  Πού θα δούμε τις ματσάρες του Champions League - Όλες οι μεταδόσεις

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Έγκλημα” στον ΠΑΟ να κάνουν το ίδιο λάθος στην Ευρώπη – Δύο παίκτες… έτοιμους, όχι χαφ και στόπερ

 

Διαβάστε επίσης: