Τα… γυρίζει ο Σπόραρ – "Δεν είπα ότι η ΑΕΚ το άξιζε πιο πολύ από εμάς – Παίξαμε… τελικό με Covid" (ΦΩΤΟ)


Τα… γυρίζει ο Σπόραρ – “Δεν είπα ότι η ΑΕΚ το άξιζε πιο πολύ από εμάς – Παίξαμε… τελικό με Covid” (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Σε νέα τοποθέτηση σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε προχώρησε μέσω ανάρτησης στα social media ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού όπου και έδωσε νέες διαστάσεις στα όσα είπε.



Άντραζ Σπόραρ: Μεγάλη κουβέντα άνοιξε μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, με τον ίδιο μέσω ανάρτησης στο instagram προχώρησε σε διευκρινήσεις σημειώνοντας ότι όσα είπε αλλοιώθηκαν από τα ελληνικά Μέσα, προσθέτοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του αναγκάστηκαν να παίξουν το σημαντικότερο ματς της σεζόν με covid-19 και δεν τους έδωσαν κάποιες μέρες παραπάνω για να γίνουν καλά. 

«Πληροφορήθηκα ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τη συνέντευξή μου. Αλλά υπήρξε μια σαφής παρανόηση στα λεγόμενα μου σε όσα είπα στη Σλοβενία. Θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς! Ήμασταν στην πρώτη θέση όλη τη χρόνια και στο τέλος παίξαμε ένα κρίσιμο ματς με Covid, παρότι φυσικά έπρεπε να μας δώσουν λίγες μέρες για να γίνουμε καλά, και τελικά το χάσαμε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε η ΑΕΚ ούτε άλλη ελληνική ομάδα! Θα πάμε ακόμα πιο δυνατά και του χρόνου την καταπληκτική στήριξη σας! Πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκός», έγραψε ο Άντρατζ Σπόραρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τέλειωσε” από τον ΠΑΟ παίκτης που έπαιξε στο ΣΕΦ – Γιατί τον… διώχνει ο Αταμάν, υπογράφει σε Σπανούλη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: