"Κίνδυνος" για Πάντερ στον ΠΑΟ… απαντάει με Ντόρσεϊ – "Καραμπόλα" στα γκαρντ, αποφασίζει ο Αταμάν (Vid)


“Κίνδυνος” για Πάντερ στον ΠΑΟ… απαντάει με Ντόρσεϊ – “Καραμπόλα” στα γκαρντ, αποφασίζει ο Αταμάν (Vid)


Διαφ.

Ο Τούρκος κόουτς θέλει να ξεκινήσει στο Τριφύλλι με μία εντυπωσιακή κίνηση που θα προκαλέσει ντόρο στην Ευρώπη. Όλα είναι ανοικτά για δύο από τα πιο καυτά ονόματα στη θέση 2!



Η σεζόν για την Παρτιζάν δεν έχει τελειώσει, ωστόσο ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα της μεταγραφικής αγοράς στην Ευρώπη, μετά φυσικά τον Νίκολα Μίροτιτς και ήδη έχουν βγει αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκε φέτος μια ανάσα από το Final Four του Κάουνας, όμως αποκλείστηκε με δραματικό τρόπο στα playoffs από τη μετέπειτα θριαμβεύτρια και πολυνίκη της διοργάνωσης, Ρεάλ Μαδρίτης. 

Πέρα από την αγωνιστική επιτυχία, οι ξένοι παίκτες της Παρτιζάν κατάφεραν μέσα από τις εμφανίσεις τους, να «εκτινάξουν» το κασέ και το στάτους τους στην αγορά, λόγω και της μεταγραφικής περιόδου, η οποία ξεκινάει και τυπικά στην Ευρώπη σε λίγες ημέρες.

O Πάντερ έχει δεχθεί κρούσεις ήδη από ομάδες της Euroleague με πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά, που του προσφέρει η Παρτιζάν και το μέλλον του φαντάζει δυσοίωνο στο Βελιγράδι. Και όπως έχετε διαβάσει και στο sportdog.gr ο Πάντερ έχει δεχθεί μια εξωφρενική πρόταση για να γίνει κάτοικος Αθήνας από τον Παναθηναϊκό!

Οι μπουκ μάλιστα έχουν τους πράσινους ως το πρώτο φαβορί σταθερά στο 1.40, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει δεχθεί πτώση το να πάει στην Φενέρ που πλέον προσφέρεται στο 5.00 από το αρχικό 15.00 και δεν αποκλείεται να φέρει ένα… ντόμινο! Ποιο θα είναι αυτό; Να πάει ο Πάντερ στην Φενέρ και ο Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό!

  Live streaming η συνέντευξη Τύπου για το "Παύλος Γιαννακόπουλος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Σενάριο που δεν θα χάλαγε και κανέναν, αφού ο Ντόρσεϊ μπορεί να είναι ένα σκαλί κάτω από τον Πάντερ, ωστόσο είναι Έλληνας και ο Παναθηναϊκός θα έχει παίκτη τοπ κλάσης χωρίς να πιάνει θέση ξένου!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τέλειωσε” από τον ΠΑΟ παίκτης που έπαιξε στο ΣΕΦ – Γιατί τον… διώχνει ο Αταμάν, υπογράφει σε Σπανούλη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: