"Αναπάντεχα καλύτερος ο ΠΑΟ – Κουρασμένος και άδειος ο Ολυμπιακός – Γιατί δεν παίζει ο Παππάς"


“Αναπάντεχα καλύτερος ο ΠΑΟ – Κουρασμένος και άδειος ο Ολυμπιακός – Γιατί δεν παίζει ο Παππάς”


Διαφ.

Οι 400 ανηφοριές του Σερέλη και το πλάνο νίκης στο ΟΑΚΑ! Το sportdog επικοινώνησε με τον Ντίνο Καλαμπάκο, πεπειραμένο προπονητή και παλαίμαχο άσο του Τριφυλλιού, για να σχολιάσει τη σειρά μέχρι στιγμής αλλά και τι μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια.



Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο φετινός τίτλος τού πρωταθλητή Ελλάδας είναι πολύ πιθανό να κριθεί στο Game 4 , ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο ΟΑΚΑ – Κάτι που σημαίνει ότι τόσο στο στρατόπεδο των Πράσινων όσο και των Ερυθρόλευκων έχει σημάνει συναγερμός.

Ο Χρήστος Σερέλης σχολίασε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τη λήξη τού τελευταίου ματς στο ΣΕΦ, ότι το Τριφύλλι θα κυνηγήσει για να κάνει το 2-2, να ισοφαρίσει τη σειρά όπως είχε συμβεί και πριν από μερικές ημέρες ξανά στο ΟΑΚΑ. Δίνοντας μεγάλη έμφαση και στην παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, που φυσικά στέκονται στο πλευρό της στη μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Το ζήτημα για τον Παναθηναϊκό, βέβαια, είναι ότι προέρχεται από πέντε δύσκολα ματς εναντίον του Περιστερίου, που έφεραν κόπωση στην ομάδα (γιατί δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός κουρασμένος, με τα δυνατά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα), αλλά και το γεγονός ότι έχει μικρό ροτέισον καθώς αξιοποιούνται, ουσιαστικά, μόλις 7-8 παίκτες.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ντίνο Καλαμπάκο, πεπειραμένο προπονητή και παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού, για να σχολιάσει τη σειρά μέχρι στιγμής αλλά και τι μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια.

  Θέμα στην ΕΡΤ πρωί Παρασκευής για τον Μαρσιάλ και την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
 

“Έδειξε αντίδραση ο Παναθηναϊκός – Κουρασμένος και άδειος ο Ολυμπιακός – Παίζουν με το μυαλό τους οι Πράσινοι”

Αναπάντεχα καλύτεροι από αυτό που περιμέναμε είναι οι τελικοί. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια νίκη, έδειξε μια αντίδραση. Το 3ο ματς ήταν όπως το φανταζόμασταν, πάει να ρίξει τη ζαριά στο 4ο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Στη σειρά το 1ο και 2ο παιχνίδι ήταν παραπάνω καλό από ο,τι περιμέναμε. Στα 2 πρώτα ήταν τελικοί κανονικοί πλέι οφ πρωταθλήματος“, ανέφερε αρχικα ο Ν. Καλαμπάκος στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Η ιστορία δείχνει ότι όταν παίζουν μαζί, δεν μετράει τίποτα άλλο. Κλασικό ντέρμπι είναι, όποιος και να είναι πρώτος, υπάρχει κουλτούρα μέσα στην εβδομάδα με καλή πίεση. Είναι ξεχωριστά παιχνίδια. Δεν έχει σχέση τι κάνει ο καθένας μέχρι να αρχίσει το ματς. Ο Ολυμπιακός δείχνει λίγο πιο κουρασμένος και άδειος, γιατί όλοι πιστεύαμε ότι θα πάρει την Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει με το μυαλό, με τις συνήθειες του Ολυμπιακού. Στα δύο πρώτα ματς, τουλάχιστον, αυτό προσπάθησε να κάνει”.

“Έπεσε πάνω στον Γουόκαπ ο Λι – Παππάς και Γουίλιαμς για να ανοίξει το ροτέισον και να δώσουν πόντους – Ανηφοριές με Σερέλη”

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι ξεμένει από δυνάμεις στο τέλος – Ο Λι, για παράδειγμα, στο παιχνίδι στο ΣΕΦ έκανε αρκετά λάθη που δεν μας έχει συνηθίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο.

“Κοντεύουν 10μηνο στο γήπεδο, έχουν κάνει αμέτρητα μας. Ο Παναθηναϊκός είχε τόσες προσθαφαιρέσεις και, τελικά, ο Λι είναι ο μοναδικός γκαρντ. Βοηθάει και ο Μποχωρίδης, βαφτίζουν και κανέναν άλλον άσο για να βγουν τα παιχνίδια. Επίσης, είναι η πίεση των παιχνιδιών με το Περιστέρι, που κούρασε τον Παναθηναϊκό. Ειδικά ο Λι έδωσε πέντε παιχνίδια σχεδόν μόνος του άσος με το Περιστέρι και ήρθε, τώρα, και έπεσε πάνω στον Γουόκαπ. Μέσα σε λίγες μέρες έχει δώσει πολλά ματς υψηλού επιπέδου”.

Θεωρητικά θα μπορούσε να ανοίξει το ροτέισον αν ενεργοποιούνταν οι Παππάς και Ντέρικ Γουίλιαμς;

Θεωρητικά, ναι, θα μπορούσε να ανοίξει το ροτέισον του και να πάρει κάποιους πόντους. Αλλά δεν υπάρχει προπονητής που να έχει διαθέσιμα όπλα και να μην τα αξιοποιεί. Για να μην τους βάζει κάτι συμβαίνει“.

Ένα σχόλιο για τον Σερέλη και πώς τα πηγαίνει μέχρι τώρα;

“Μετά από 400 ανηφοριές έφερε τον Παναθηναϊκό μέχρι εδώ. Τι άλλο να πούμε;”.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κίνδυνος” για Πάντερ στον ΠΑΟ… απαντάει με Ντόρσεϊ – “Καραμπόλα” στα γκαρντ, αποφασίζει ο Αταμάν (Vid)

 
  Ο Κετσπάγια, ο Ράμος που δεν θέλει και η... Βίσση - Η ανάκριση του Ντέμη


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: