Έλληνα στόπερ "θηρίο" διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς – Ξεχώρισε με Εθνική – Επιστρέφει η… περσινή αποκάλυψη! (Vid)


Έλληνα στόπερ “θηρίο” διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς – Ξεχώρισε με Εθνική – Επιστρέφει η… περσινή αποκάλυψη! (Vid)


Διαφ.

Δύο παίκτες που θα βρίσκονται στην πράσινη προετοιμασία και θα πάρουν την ευκαιρία τους από τον Σέρβο προπονητή. Ήδη άλλωστε ξεχωρίζουν στη δεύτερη ομάδα και αποτελούν το μέλλον του Τριφυλλιού…



Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να πάρει και φέτος μαζί του στην προετοιμασία κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ19 ή τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, τόσο για να τους τσεκάρει όσο και για να τον βοηθήσουν να βγαίνει καλύτερα η δουλειά και οι προπονήσεις.

Για παράδειγμα, στους στόπερ όπου υπάρχει δεδομένα λειψανδρία, αναμένεται να ακολουθήσει την προετοιμασία εκτός του Σιδερά και ο Προδρομίτης, ο οποίος είναι εκ των πλέον ταλαντούχων παικτών της ακαδημίας στη θέση του κεντρικού αμυντικού. 

Στην καλύτερη 11άδα ο Προδρομίτης

Ο Θάνος Προδρομίτης (2004) κατάφερε να πετύχει μοναδικές εμφανίσεις στην φετινή αγωνιστική σεζόν με τους πράσινους και αυτό φαίνεται.Ξεκίνησε τη σεζόν στην Κ19 ενώ βοήθησε καθοριστικά και στα ματς του Youth League. Από το Δεκέμβριο και μετά προβιβάστηκε στη Β΄ ομάδα και πλέον είναι βασικός με 15 συμμετοχές και 1 γκολ μέχρι στιγμής (το πρωτάθλημα συνεχίζεται). Μέλος κι αυτός της εθνικής Νέων που τον Ιούλιο θα συμμετάσχει στο EURO U19 της Μάλτας.

Ο “βράχος “της πράσινης άμυνας κατάφερε να αποκομίσει πολύτιμες ευρωπαϊκές εμπειρίες στο UEFA Youth League (5 συμμετοχές), έπειτα προήχθη στην Β’ ομάδα και όχι μόνο ντεμπούταρε αλλά καθιερώθηκε κιόλας σε επαγγελματικό επίπεδο, αριθμώντας 10 ενενηντάλεπτα (και 1 γκολ) στις 14 τελευταίες αγωνιστικές της Super League 2, και τέλος βίωσε την χαρά της πρόκρισης στις 8 καλύτερες Εθνικές Νέων της Ευρώπης, με την πρόκριση του εθνικού μας κλιμακίου Κ19 στο EURO U19 2023. 

  11αδα της ΑΕΚ με Πιερό, Πήλιο και Πινέδα - Ποιο κορυφαίο όνομα μένει εκτός

Δείτε το γκολ του με τον Ηρακλή μετά το 1.50”:  

Η δεύτερη ευκαιρία του Σιδερά

Ο Σιδεράς τη φετινή χρονιά μέτρησε 24 εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ 2 με την δεύτερη ομάδα, ενώ έβαλε και 1 γκολ. Βρίσκεται στην ομάδα από την Κ17 και το 2019, οπότε πάει να κλείσει τουλάχιστον 5 χρόνια στον σύλλογο. Το συμβόλαιό του εξάλλου λήγει το καλοκα΄ριι του 2025 και αγωνίζεται και ως δεξιός και ως αριστερός στόπερ, ενώ είναι γεννημένος το 2022 και έχει ύψος 1.84 μέτρα!

Ο 20χρονος αμυντικός είχε ξεχωρίσει και στην περσινή προετοιμασία με τον Γιοβάνοβιτς, ωστόσο προτιμήθηκε να μείνει στη δεύτερη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Εφόσον φέτος τα πάει εξίσου καλά, δεν αποκλείετια και να παραμείνει στο ρόστερ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Μελισσανίδη, συνολικά 10 εκατ. για Πινέδα – “Φτιαγμένος” ο Αλαφούζος – Στρατηγική ο Ολυμπιακός!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: