Το πήρε… πάνω του ο Μπότο – Προχωρημένες συζητήσεις με φορ – Νέο όνομα – Άμεσα οι εξελίξεις


Το πήρε… πάνω του ο Μπότο – Προχωρημένες συζητήσεις με φορ – Νέο όνομα – Άμεσα οι εξελίξεις


Διαφ.

Εντατικά δουλεύει πλέον στο μέτωπο των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ και απόδειξη είναι το όνομα του Εμπαγιέ Ντιάν.



ΠΑΟΚ: Εντατικά δουλεύει πλέον στο μέτωπο των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ και απόδειξη είναι το όνομα του Εμπαγιέ Ντιάν, την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε χθες το Metropolis 95,5. Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις που δουλεύονται παράλληλα και χθες το απόγευμα δημιουργούσαν ένα κλίμα αισιοδοξίας στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα πως μέχρι αύριο θα υπάρχει σοβαρή εξέλιξη ίσως και συμφωνία, τουλάχιστον με έναν παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Μπότο (ενδεχομένως και άλλο στέλεχος της ΠΑΕ) έχουν επαφές που πλέον βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με 3-4 παίκτες και εκτιμάται ότι σε τουλάχιστον μία από αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρξει σοβαρή εξέλιξη μέχρι αύριο.

Δεν πρόκειται μόνο για περιπτώσεις φορ, αλλά και μέσου και εξτρέμ και ίσως τελικά η πρώτη συμφωνία, εξαιρουμένων των ανανεώσεων, να προκύψει για παίκτη σε μία από τις δύο άλλες θέσεις.

  Το πείραγμα Μιλουτίνοφ σε Βεζένκοφ για το Εuroleague Fantasy (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ό,τι αφορά στο «καυτό» θέμα του επιθετικού, εκτός του Εμπαγιέ Ντιάν που είναι μία επιβεβαιωμένη περίπτωση, υπάρχει και άλλη, ίσως και παραπάνω από μία, την οποία χειρίζεται ο Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, εκτιμώντας ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει εξέλιξη.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Τζόλη – Παίκτη του ΠΑΟΚ και όχι Ντόη η Γκλάντμπαχ – Τουλούζ για Έλληνα του ΠΑΟ

 

Διαβάστε επίσης: