Σημαντική αποκάλυψη για Πινέδα – Τον… σπρώχνει στην έξοδο η Θέλτα – Εντολή στον ατζέντη του (ΦΩΤΟ)


Σημαντική αποκάλυψη για Πινέδα – Τον… σπρώχνει στην έξοδο η Θέλτα – Εντολή στον ατζέντη του (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Καμία διάθεση να κρατήσει τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται να έχουν στη Θέλτα όπως αποκαλύπτει μέσω ρεπορτάζ Μέσο του εξωτερικού και μάλιστα επιθυμούν την άμεση πώλησή του.



Ορμπελίν Πινέδα: Στην Θέλτα, μετά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, έχει επιστρέψει ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, όμως η ισπανική ομάδα δεν φαίνεται να δείχνει διάθεση να τον κρατήσει μιας και όπως αναφέρει Μέσο του εξωτερικού θέλει άμεσα να βρεθεί αγοραστής για να τον πάρει.

Όπως σημειώνει το ο γαλλικό «Foot Mercato» η διοίκηση της Θέλτα έχει ξεκαθαρίσει στον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Λουίς Κάμπος, πως πρέπει να βρει ενδιαφερόμενους για αρκετούς παίκτες, ώστε να υπάρξουν έσοδα, ανάμεσα σε αυτούς και για τον πρώην άσο της ΑΕΚ, με την ισπανική ομάδα να βάζει τιμή για την αρχή των συνομιλιών τα 7-8 εκατομμύρια.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι από την Ισπανία υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση 8 εκατομμυρίων για τον Ορμπελίν Πινέδα, με τους Πράσινους πάντως να το διαψεύδουν, ενώ ενδιαφέρον για τον Μεξικανό έχει και η ΑΕΚ που θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

  Αυτές οι σκέψεις Αλόνσο για την 11αδα με Σέρρες - Τα δεδομένα με Μάγκνουσον

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο – Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη – Τα “έσκασε” χοντρά για top όνομα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: