Οριστικό! Αποχώρησε ταλέντο από τον ΠΑΟΚ – Αγορά από ομάδα του εξωτερικού – Απορία στον κόσμο της ομάδας


Οριστικό! Αποχώρησε ταλέντο από τον ΠΑΟΚ – Αγορά από ομάδα του εξωτερικού – Απορία στον κόσμο της ομάδας


Διαφ.

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των μεταγραφών και των παραχωρήσεων, στις οποίες προχωρούν οι ομάδες, σημειώνουμε την απόφαση του ΠΑΟΚ, που “γεννά” ερωτηματικά, γιατί υπάρχει κενό.



 

ΠΑΟΚ: Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των μεταγραφών και των παραχωρήσεων, στις οποίες προχωρούν οι ομάδες, σημειώνουμε την απόφαση του ΠΑΟΚ, που “γεννά” ερωτηματικά, γιατί υπάρχει κενό…

Αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ένα ακόμη ταλέντο του ΠΑΟΚ, ο τερματοφύλακας Σπύρος Αγγελίδης (γεννημένος το 2005) και πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17, στην Βέρντερ Βρέμης!

Ο νεαρός γκολκίπερ ύψους 1.88 μ. αποτελεί μεγάλη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ήταν στον ΠΑΟΚ από τα 8 του χρόνια! Δέκα ολόκληρα χρόνια δούλεψε στον ΠΑΟΚ, έμαθε τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα και τώρα τον παραχωρούν για ελάχιστα χρήματα, με δικαίωμα ποσοστού μεταπώλησης για τον Δικέφαλο.

Μάλιστα αυτή η κίνηση γεννά πολλές απορίες στον κόσμο της ομάδας μιας και ο νεαρός ήταν από τα πολύ ανερχόμενα ταλέντα στην ομάδα, με πολλούς να θεωρούν πως ήταν θέμα χρόνου να πάρει ευκαιρίες με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και γιατί όχι να έχει τη θέση του Ζίβκοβιτς πίσω από τον Κοτάρσκι.

Πηγή: sfina.gr

  Επική ανατροπή η Ατλέτικο! Νίκη Μονακό με Μπάρτσα - Ιστορική Μπρεστ (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Αγγελόπουλων με κορυφαίο όνομα – Υπέγραψαν ήδη 4 παίκτες, σκάει αποχώρηση έκπληξη!

 

Διαβάστε επίσης: