Ρεπορτάζ… φωτιά από το εξωτερικό – Αυτόν τον παίκτη "βλέπει" ο ΠΑΟ – Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα


Ρεπορτάζ… φωτιά από το εξωτερικό – Αυτόν τον παίκτη “βλέπει” ο ΠΑΟ – Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα


Διαφ.

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται ότι κινούνται τα μεταγραφικά στους Πράσινους μιας και μετά από τις περιπτώσεις για στόπερ και δεκάρι, φαίνεται ότι κοιτάζει ακόμα έναν παίκτη που μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται.



Ιβαΐλο Τσότσεφ: Δημοσίευμα… φωτιά από τη Βουλγαρία μιας και αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου χαφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο οποίος αν και δεν είναι φορ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας, έχοντας συνολικά 24 γκολ και τέσσερις ασίστ.

«Ο ελληνικός γίγαντας Παναθηναϊκός φέρεται να κοιτάζει να κινηθεί για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Βουλγαρίας και μέσο της ΤΣΣΚΑ 1948, Ιβαΐλο Τσότσεφ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ από τη Βουλγαρία.

Ο Ιβαΐλο Τσότσεφ κυρίως παίζει 8αρι, χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια έχοντας παίξει σε Τσαβντάρ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Παλέρμο και Πεσκάρα, ενώ επέστρεψε πριν από τρία χρόνια στην πατρίδα του και παίζει στην ΤΣΣΚΑ 1948, έχοντας συμβόλαιο μέχρι το 2027.

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα εκτελεί τα στημένα - Έκπληξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τίναξε την μπάνκα” για Τζούρισιτς ο ΠΑΟ – Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο – Προτάθηκε και σε άλλη ελληνική ομάδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: