"Κληρώνει" για τον προπονητή στον Ολυμπιακό – "Τελευταίο στάδιο συζητήσεων με τον…" – Αποκάλυψη Πρωταθλητή

Ολυμπιακός προχωράει στο τελικό στάδιο συζητήσεων για την επιλογή του προπονητή της ομάδας του. Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε από το Πρωταθλητή. Οι διαδικασίες της κλήρωσης έχουν ήδη αρχίσει.

Κληρώνει για τον προπονητή στον Ολυμπιακό – Τελευταίο στάδιο συζητήσεων με τον… – Αποκάλυψη Πρωταθλητή


Διαφ.

Οι Πειραιώτες θέλουν πρώτα να τελειώσουν με το θέμα τής έλευσης του νέου προπονητή, ώστε στη συνέχεια να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.



Αντίστροφή μέτερηση για τον Μαρτίνεθ, γράφει το σημερινό, πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τού Πρωταθλητή και στη συνέχεια προσθέτει:

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202306/protathlitisaa89875.jpg

Στο τελευταίο στάδιο των συζητήσεων ο Κορδόν για να πιάσει λιμάνι ο Ισπανός προπονητής – Πώς θα ξεκλειδώσει με τον ερχομό του και το ζήτημα των μεταγραφών.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει αναλάβει να φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον νέο προπονητή που, προφανώς, θα είναι από την Ισπανία, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να εκπονηθεί και να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Παράλληλα, φυσικά, την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες έχουν πολυπληθές υλικό που είναι διασκορπισμένο σε διάφορες ομάδες με τη μορφή δανεισμού…  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: