Εξτρέμ από τη λίστα τού Ολυμπιακού θέλει ο ΠΑΟΚ – Παιχταράς από Ίντερ στον Δικέφαλο; – Νέος Κωνσταντέλιας στη β΄ ομάδα!

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να αφαιρέσει έναν παίκτη από τη λίστα του Ολυμπιακού – Υπάρχει φήμη ότι ένας παίκτης από την Ίντερ θα μεταβεί στον Δικέφαλο – Ένας νέος Κωνσταντέλιας εντάσσεται στη β΄ ομάδα!

Εξτρέμ από τη λίστα τού Ολυμπιακού θέλει ο ΠΑΟΚ – Παιχταράς από Ίντερ στον Δικέφαλο; – Νέος Κωνσταντέλιας στη β΄ ομάδα!


Διαφ.

Ραγδαίες φαίνεται ότι θα είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μέσα στο επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται άμεσα για μεταγραφές…



Αγώνας δρόμου – Πυρετώδεις διαπραγματεύσεις για να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ – Επαφές με Σίστο-Μισιτζάν για τα άκρα της επίθεσης, αναφέρει πρωτοσέλιδα η Forza, που έχει άριστη ενημέρωση στα θέματα του Δικέφαλου – Ο Σίστο, για όποιον τυχόν δεν το θυμάται, είχε βρεθεί και στη λίστα του Ολυμπιακού!

src=https://media.sportdog.gr/storage/photos/w_800px/202306/342-for-0617-001-internet.jpg

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά στον Ντάλμπερ, της Ίντερ, για τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά και το σχόλιο για την ευκαιρία που αναμένεται να πάρει ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς μετά από 2,5 χρόνια στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου, καθώς τα πηγαίνει εξαιρετικά στον ΠΑΟΚ β΄.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις είναι πολλές στον Δικέφαλο (στο θέμα του επιθετικού έχουν κεντρική θέση στο ρεπορτάζ οι Ντιάν και Γκαμπιαντίνι), κάτι που δείχνει ότι άμεσα περιμένουμε τα ευχάριστα…

  Πρώτες αλλαγές Μεντιλίμπαρ μετά την γκέλα - Έκπληξη στην άμυνα και η 11αδα
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: