Αποκάλυψη Νικολογιάννη για Τζούρισιτς και δύο ακόμα μεταγραφές που κλείνει ο Παναθηναϊκός! (Audio)


Αποκάλυψη Νικολογιάννη για Τζούρισιτς και δύο ακόμα μεταγραφές που κλείνει ο Παναθηναϊκός! (Audio)


Διαφ.

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.



Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικώς, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του Φίλιπ Τζούριτσιτς: «Για τον Τζούρισιτς περιμένουμε τις τελικές ενέργειες για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, είναι δεδομένη η στάση του παίκτη, είναι κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να γίνουν με τη Σαμπντόρια.
Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για τον Σέρβο. Και από Ελλάδα και από Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο παίκτης με τέτοιο βιογραφικό να πάρει μια απόφαση τόσο νωρίς τον Ιούνιο και να πάει σε μια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον παίκτη. Δεν θεωρώ ότι μίλησε ο Γιοβάνοβιτς με τον παίκτη. Ο Παπαδημητρίου ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις».

  Παραλήρημα Τσουκαλά για Αταμάν: "Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης και Ανδρούτσος…"

Όσον αφορά για τη συνέχεια των μεταγραφών, τόνισε πως: «Ειμαστε κοντά στην 3η μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός θέλει μέχρι να φύγει για προετοιμασία ν πάρει έναν στόπερ, αφού έχει μείνει μόνο με Σένκεφελντ και Μάγκνουσον. Μετά θα συνεχιστεί η αναζήτηση στα χαφ, και ίσως αποκτηθεί και άλλος εκεί. Η απόκτηση ενός δεξί μπακ που είναι πάντα στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Μέχρι την άλλη Κυριακή Κυριακή θα έχει κλείσει στόπερ και ίσως και έναν χαφ στις θέσεις 6-8. Μιλάει με παίκτες με καλό βιογραφικό, που δεσμεύονται με ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Έκοψε” άσο από Premier ο ΠΑΟ, “καραμπόλα” με Ολυμπιακό – Δεν… πηγαίνει το Τριφύλλι σε Φετφατζίδη

Τέλος, αναφέρθηκε στην εικόνα των Μλαντένοβιτς και Τζούριτσιτς από το χθεσινό φιλικό της Σερβίας, αλλά και στην περίπτωση του Μπερνάρ, ο οποίος θα έρθει στη χώρα μας τη Δευτέρα να απολογηθεί για την καθυστερημένη επιστροφή του από άδεια, ενώ είναι δεδομένο πως θα δεχθεί βαρύ πρόστιμο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

  Ατάκες Ομπράντοβιτς για Παύλο, Δημήτρη και το 7ο του Παναθηναϊκού


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: