Ετοιμάζει κόλπο… γκρόσο ο Καρυπίδης στις ΗΠΑ – Τεράστιο το κέρδος και του Άρη


Ετοιμάζει κόλπο… γκρόσο ο Καρυπίδης στις ΗΠΑ – Τεράστιο το κέρδος και του Άρη


Διαφ.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, είναι θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια.



Άρης: Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, είναι θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά μόνο ο ίδιος γνωρίζει και φυσικά δεν σχολιάζει ποτέ, όσα γράφονται γι αυτόν, μόνο που, από τα αποτελέσματα στον Άρη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πληρώνει κανονικά τους πάντες και μάλιστα καλύπτει και υποχρεώσεις παλαιότερων διοικήσεων…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, διαπιστώνεται από όλους, ότι ο Καρυπίδης άνοιξε δρόμους με την Αμερική και συχνά-πυκνά εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τον μεγαλομέτοχο της Καλαμάτας κ. Πρασσά, ο οποίος δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ επιχειρηματικά και μάλιστα με επιτυχία.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την Κίνα, όπου τελείωσε, λόγω κορονοϊού, η συνεργασία του Καρυπίδη, άνοιξαν νέοι επιχειρηματικοί δρόμοι για τον Θόδωρο Καρυπίδη στις ΗΠΑ και μάλιστα εκεί πάει για το Colpo Grosso με συμφωνίες που μόλις επιτευχθούν, θα του αποφέρουν μεγάλα οικονομικά κέρδη.

  Κιτρινόμαυρο το "Ελ. Βενιζέλος" - Live Stream η άφιξη του Μαρσιάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό θα φανεί πολύ σύντομα, γιατί οι συζητήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και θα βγει ωφελημένος, φυσικά και ο Άρης από αυτές τις συμφωνίες, αφού θα γίνουν επενδύσεις στην ομάδα και η μεγαλύτερη θα είναι, το νέο γήπεδο!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή για Μάρκο Λιβάγια – Μεγάλη ελληνική ομάδα τον… παίρνει σχεδόν τζάμπα – ΔΕΝ είναι ο ΠΑΟΚ!

 

Διαβάστε επίσης: