Η ατάκα με νόημα από Σλούκα στην κάμερα για το αν θα μείνει στο Ολυμπιακό – "Μαζεμένος" ο Βεζένκοφ (Vid)


Η ατάκα με νόημα από Σλούκα στην κάμερα για το αν θα μείνει στο Ολυμπιακό – "Μαζεμένος" ο Βεζένκοφ (Vid)


Διαφ.

Οι δύο ηγέτες των Πειραιωτών μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν και για το αν θα συνεχίσουν στο Λιμάνι…



Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και άφησε ερωτηματικά με την απάντησή του σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΤΖΑΜΠΟΛ», είπε για το μέλλον του τα εξής: «Καλή ερώτηση. Έχεις άλλη ερώτηση; Δεν έχει απάντηση…»

Σχετικά με τον απολογισμό της σεζόν ο Κώστας Σλούκας είπε:

«Ο απολογισμός φανταστικός. Η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει πίκρα για την Ευρωλίγκα, όμως είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι σπουδαίο για τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε ότι «Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και έχει φέρει τον κόσμο κοντά της. Έχει μείνει η πικρή γεύση. Θα μπορούσαμε να πανηγυρίζουμε 4 τίτλους, όμως δεν στιγματίζει αυτό την φετινή μας προσπάθεια».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν δικαιώνει τον Ολυμπιακό το δεύτερο σερί νταμπλ, ο «Σλούκι Λουκ» είπε πως: «Η δικαίωση είναι σίγουρη. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει από δύσκολες καταστάσεις. Για ακόμα μια χρονιά δείξαμε την ανωτερότητά μας και δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα».

  Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ λόγω FFP - Ποιους πουλάει ο Αλαφούζος, όχι Ιωαννίδη!
 

Από την πλευρά του ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τίποτα για το μέλλον του και ότι τώρα θα το σκεφτεί, ώστε να πάρει την πιο σωστή απόφαση!  


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: