"Πονοκέφαλος" Λουτσέσκου – Οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και η απόφαση ενόψει προετοιμασίας


“Πονοκέφαλος” Λουτσέσκου – Οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και η απόφαση ενόψει προετοιμασίας


Διαφ.

Αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από σήμερα για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αφού στις 22 του μήνα, την προσεχή Πέμπτη, οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά, οι προπονήσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.



ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση αρχίζει από σήμερα για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αφού στις 22 του μήνα, την προσεχή Πέμπτη, οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά, οι προπονήσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα ερωτηματικά σχετικά με τις μεταγραφές είναι πολλά, γιατί μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί καμία μεταγραφή, ενώ έχουν φύγει 7 παίκτες και πιθανολογείται ότι θα φύγουν άλλοι τρεις (Τέιλορ, Μουργκ, Νινούα), αν και στην πρώτη προπόνηση, θα είναι παρόντες, για ευνόητους λόγους.

Υπάρχει σκπετικισμός και για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες, τους οποίους κάποια στιγμή χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου, αλλά στη συνέχεια τους έβαλε στον “πάγο”, επειδή τραυματίστηκαν, αλλά ίσως και επειδή ήταν ευχαριστημένος από άλλους παίκτες.

  Το "Θηρίο φύλακας-άγγελος" της οικογένειας Σαββίδη - 165 κιλά… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Οι διακοπές λοιπόν φτάνουν στο τέλος τους για τους “ασπρόμαυρους”, ωστόσο, για τρεις Έλληνες παίκτες, ολοκληρώθηκαν, νωρίτερα. Οι Χάρης Τσιγγάρας, Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης, έχουν επιστρέψει από τις διακοπές και δουλεύουν ατομικά στη Θεσσαλονίκη, πριν ακόμη να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, προκειμένου να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, με φόντο τη νέα σεζόν.

Οι νεαροί Λύρατζης και Τσαούσης προέρχονται από μία δύσκολη χρονιά στον ΠΑΟΚ, όπου ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, είχαν τραυματισμούς, αλλά και ο Τσιγγάρας, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Γαλλία, έχοντας κληθεί κι αυτός να ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες.

Και οι τρεις είχαν προβλήματα τραυματισμών και ξέρουν ότι πρέπει να δουλέψουν πολύ για να κερδίσουν θέση στην ενδεκάδα, αντί του Σάστρε και του Ράφα Σοάρες, ενώ υπάρχει περίπτωση, να αποκτήσει αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ και έτσι να δημιουργηθεί συνωστισμός στα πλάγια της άμυνας, όπου υπάρχει ακόμη και ο Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, για μια ακόμη χρονιά.

Πηγή: sfina.gr

  Παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη! Συνομιλία με Μεντιλίμπαρ, παίκτες (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα στον Ολυμπιακό – Μήνυμα Σλούκα με πολλούς αποδέκτες: “Ένα αδιανόητο ταξίδι, για φέτος έφτασε στο τέλος του”!

 

Διαβάστε επίσης: