Νικολακόπουλος: "Από την αρχή ο Κορδόν είχε πει τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό"


Νικολακόπουλος: “Από την αρχή ο Κορδόν είχε πει τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό”


Διαφ.

Αντίστροφη μέτρηση στους Ερυθρόλευκους για την άφιξη του Ισπανού τεχνικού στην Αθήνα ώστε να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος ήταν από την αρχή ο εκλεκτός του Κορδόν για την θέση.



Ολυμπιακός: Για τον στόχο της επιστροφής των Ερυθρόλευκων στους τίτλους, αλλά και στις καλές ευρωπαϊκές πορείες, με αφορμή την άφιξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημειώνοντας ότι είναι αρκετά δύσκολο το έργο του, προσθέτοντας ότι σε αυτή την προσπάθεια θα έχει την υποστήριξη του Κορδόν αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη με μεταγραφές από τη Ισπανία και άλλες χώρες.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός είχε αναφερθεί σε δύο ονόματα, σε αυτό του Μαρτίνεθ και στου Ζόρντι Κρόιφ, με τον δεύτερο να βγαίνει γρήγορα από το κάδρο, αφού είχε εμπειρία μόλις για δύο σεζόν στο Ισραήλ και την Κίνα.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε ότι ο Κορδόν από την αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ, λέγοντας ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά και εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα, μιας και είχαν συνεργασία στην Γρανάδα. 

  Οι 18 παίκτες που άφησαν το NBA για την Euroleague

Σημείωσε μάλιστα ότι από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ο Μαρθελίνο από το πρώτο τηλεφώνημα ήταν κάθετα αρνητικός και ο Ιραόλα γρήγορα ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν η Ελλάδα στις προτεραιότητές του, ενώ παρά την διαθεσιμότητα που έδειξε ο Μπορδαλάς ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός θεώρησε ότι ο Μαρτίνεθ είναι ο ιδανικός για τη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται με 2 κλεισμένες μεταγραφές Μαρτίνεθ – Ξύλο μεταξύ προπονητή και προέδρου σε ομάδα Σούπερ Λιγκ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: