Προχωρημένη η υπόθεση Νταλμπέρτ στον ΠΑΟΚ – Το συμβόλαιο που του προτείνει και ο ρόλος Μπότο


Προχωρημένη η υπόθεση Νταλμπέρτ στον ΠΑΟΚ – Το συμβόλαιο που του προτείνει και ο ρόλος Μπότο


Διαφ.

Αυτά τα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο μπακ.



ΠΑΟΚ: Ο Ενρίκε Νταλμπέρτ είναι η πρώτη επιλογη του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα μοιραστεί την θέση την νέα σεζόν με τον Ράφα Σοάρες και οι διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο αμυντικό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο 29χρονος ακραίος μπακ δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη κίνηση του Δικεφάλου για αυτό το καλοκαίρι, αφού είναι και επίσημα ελεύθερος από την Ίντερ μιας που το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και με την παρουσία των Ντιμάρκο και Γκόσενς δεν είχε θέση στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Ο Νταλμπέρτ είναι σε διαδικασία προχωρημένων συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ. Στο συμβόλαιο που είχε μέχρι πρότινος στην Ίντερ ο Βραζιλιάνος είχε απολαβές 1.200.000 ευρώ τον χρόνο αλλά το γεγονός ότι λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε καθόλου την περσινή σεζόν τον κάνει – οπως ειναι λογικό – να χαμηλώσει το κασέ του.

  "Αρπάχτηκε" κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου - Γκρίνιαξε για τον ΠΑΟ!

Στα χέρια του ο 29χρονος μπακ έχει και άλλες προτάσεις κυρίως από την πατρίδα του, αλλά η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι καλή και ο ίδιος θέλει να παραμείνει εκτός Βραζιλίας για να δοκιμάσει την τύχη του μετά από την παρουσία του σε Γαλλία και Ιταλία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ζοσέ Μπότο περιμένει την απάντηση του Νταλμπέρτ όντας σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πει το τελικό «ναι» για να έρθει σύντομα στην Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ενημερωθεί για την κατάσταση του Βραζιλιάνου αμυντικού και έχει πάρει έγγραφες διαβεβαιώσεις ότι πλέον δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, έχοντας περάσει πέρσι στην αρχή της σεζόν μια ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Προχωρημένο, αλλά κι επίφοβο το θέμα Γκαμπιαντίνι – Ίσως δούμε… ξινισμένο Λουτσέσκου”

 

Διαβάστε επίσης: