Πρόλαβε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ – "Χτυπάει" παίκτη με 3 εκατ. από Εσπανιόλ – "Φέρνει… Στολτίδη από La Liga"!


Πρόλαβε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ – “Χτυπάει” παίκτη με 3 εκατ. από Εσπανιόλ – “Φέρνει… Στολτίδη από La Liga”!


Διαφ.

“Δυναμικός μέσος, θέλει δίπλα του στο κέντρο τον Ντάντας”. Ποιος είναι ο παίκτης που παρακολουθεί στενά από την Ισπανία ο Δικέφαλος του Βορρά, η… ευκαιρία λόγω υποβιβασμού και πόσα χρήματα απαιτούνται για να προχωρήσει η συμφωνία.



ΠΑΟΚ: Σε περίοδο μεταγραφικών αναζητήσεων βρίσκονται στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να φέρουν άμεσα παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ.

Με αποτέλεσμα από το ρεπορτάζ να περνούν καθημερινά διάφορα ονόματα, μερικά από αυτά όμως έχουν πραγματικά ενδιαφέρον. Όπως είναι του Εντού Εσπόζιτο, που έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ αλλά κανείς δεν ξέρει το μέλλον του στη ισπανική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να μας πει τη άποψή του για τον παίκτη αλλά και πώς σχολιάζει το σενάριο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

“Δυναμικός μέσος – Για αυτό δεν έπαιξε πολύ στην Εσπανιόλ φέτος – Διεκδικεί θέση βασικού στον ΠΑΟΚ”

“Αμυντικός μέσος είναι, αλλά στην Εσπανιόλ δεν έχουμε πολλά να πούμε γιατί δεν έχει παίξει και πολύ φέτος”, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είχαν πολλά χαφ, άλλαξαν και προπονητές και δεν πολυέπαιξε, αν και είχε παιχνίδια ως βασικός. Δυναμικός μέσος πιο πολύ, παρά δημιουργικός”.

Θα είναι βασικός αν έρθει στον ΠΑΟΚ;

“Διεκδικεί σίγουρα θέση βασικού, είχε καλές χρονιές στην Εϊμπάρ, αλλά δεν ξέρουμε το τελικό υλικό του ΠΑΟΚ για να δούμε αν είναι σίγουρα βασικός”.

“Με Ντάντας στην 11άδα – Θυμίζει Στολτίδη – Πώληση με 3-4 εκατ. ευρώ”                                                               

  Μήνυμα Ηλιόπουλου για αεροδρόμιο και Μαρσιάλ με... James Bond (ΦΩΤΟ)

Με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα;

“Με κάποιον περισσότερο δημιουργικό πλάι του, κάποιον σαν τον Ντάντας ας πούμε. Είναι δυναμικός μέσος”.

Ποιον θα λέγαμε ότι θυμίζει στο παιχνίδι του;

“Σαν τον Στολτίδη είναι, δυνατό 6άρι”.

Σε ποια τιμή θα μπορούσε να τον παραχωρήσει η Εσπανιόλ;

“Από τη στιγμή που θα κάνουν ανανέωση και θα ρίξουν το μπάτζετ, θα πάνε σε άλλη λογική. Αλλά αυτός δεν είχε υψηλό συμβόλαιο και δεν ξέρω αν θα ήθελαν να τον δώσουν”.

Σε ποια περίπτωση μπορεί να συνεχίσει στην Εσπανιόλ δηλαδή;

“Αν φύγει ο Νταντέρ δεν θα καίγεται να τον πουλήσει ή αν θέλει να τον πουλήσει θα το κάνει ακριβά, τύπου στα 3-4 εκατ. ευρώ. Γιατί δεν ήταν παίκτης που πέρασε και δεν ακούμπησε πέρσι. Είναι χρήσιμος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε η κλήρωση: ΠΑΟΚ και Άρης μαθαίνουν πιθανούς αντιπάλους για το Conference – Δείτε όλα τα ζευγάρια


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: