Με το "αριστερό" στο Euro οι Ντάντας και Κοτάρσκι – Ενδεκαδάτοι αλλά… ηττημένοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Με το “αριστερό” στο Euro οι Ντάντας και Κοτάρσκι – Ενδεκαδάτοι αλλά… ηττημένοι (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Γεωργία και Ουκρανία ξεκίνησαν με το δεξί στο Euro u21, επικρατώντας αμφότερες με 2-0 της Πορτογαλίας και της Κροατίας αντίστοιχα. Στο 0-0 το ντέρμπι ανάμεσα σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Ξεκίνημα με το αριστερό στο Euro u21 για Κοτάρσκι και Ντάντας! Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ γνώρισαν τις ήττες με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Ο Κοτάρσκι όντας βασικός στην ήττα της Κροατίας με 2-0 από την Ουκρανία, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Πορτογαλία του βασικού Ντάντας από τη Γεωργία.

Για τον 1ο όμιλο, λοιπόν, η Γεωργία είχε σε μεγάλα κέφια τον Τσιταϊσβίλι ο οποίος «σέρβιρε» το 1-0 του Γκάγκουα στο 37’, ενώ έφτιαξε και το 2-0 του Σαζόνοφ στο 45’+1’. Με το σκορ να μένει ως είχε ως το φινάλε και τους Γεωργιανούς να ξεκινάνε με το δεξί, σε αντίθεση με τους Πορτογάλους. Στο άλλο ματς του γκρουπ, το ντέρμπι των Κάτω Χωρών έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με Βέλγιο και Ολλανδία να ξεκινάνε τη διοργάνωση με έναν βαθμό.

  Ετοιμάζεται... μπαμ με Σάρι! Φαβορί να αναλάβει τοπ ευρωπαϊκή ομάδα

Στον 2ο όμιλο, η Ουκρανία επικράτησε 2-0 της Κροατίας του βασικού Κοτάρσκι. Ο Κάστσουκ στο 19ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ροτάν, με τον σκόρερ να γίνεται δημιουργός και να φτιάχνει το 2-0 με τον Σικάν στο 48ο λεπτό. Με το σκορ να μένει ως έχει ως το τέλος, με την Ουκρανία να ξεκινά και αυτή με το δεξί στο Euro u21.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Μίνου: Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ – Έρχονται 4 παίκτες μέχρι τη Δευτέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

 



 

Διαβάστε επίσης: