"Ψωνίζει" ξανά από Κόστα Ρίκα ο Άρης; – Ποιον "στέλνουν" μετά τον Ματαρίτα


“Ψωνίζει” ξανά από Κόστα Ρίκα ο Άρης; – Ποιον “στέλνουν” μετά τον Ματαρίτα


Διαφ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ανοίξει κανάλι επαφών με τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής και φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον για έναν ακόμα Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή.



Μετά τον Ματαρίτα, ο Άρης συνεχίζει το «σκανάρισμα» της Κόστα Ρίκα, με τον όνομα του Κάρλος Μόρα να είναι στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Διεθνής, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική του ομάδα στις 31 Μαρτίου του 2022 και από τότε έχει καταγράψει συνολικά 4 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο Άρης συνεχίζει δυναμικά τις μεταγραφές, αφού μετά τους τρεις ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στην αποστολή, ένας ακόμη είναι στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες στο στόχαστρο έχει μπει και ο 22χρονος διεθνής εξτρέμ από την Κόστα Ρίκα, Κάρλος Μόρα.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, «Ο Κάρλος Μόρα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ορισμένων συλλόγων, ένας από αυτούς είναι ο Άρης, στον οποίο υπέγραψε ο Ρόναλντ Ματαρίτα. Συνεχίζονται οι συζητήσεις».

Ο Μόρα αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης αλλά και στην κορυφή της επίθεσης και με την ομάδα του, την LD Alajuelense έχει αγωνιστεί συνολικά σε 159 ματς, έχοντας σκοράρει 20 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 24 ασίστ. Επίσης, έχει ήδη 4 συμμετοχές και με το εθνόσημο.

  Απάντηση Ολυμπιακού σε Μαρσιάλ - "Χτυπάει" Ρόχο και 11αδατο άσο της Ρίβερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βόμβα” με Πάλμα σε ομάδα του Big4 – Παίρνει το “οκ” από τον προπονητή και σκάει μεταγραφή!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: