Κέρδισε το πρώτο του φιλικό ο Άρης – Σκόραρε ο Λάζαρος


Κέρδισε το πρώτο του φιλικό ο Άρης – Σκόραρε ο Λάζαρος


Διαφ.

Ο Άρης έδωσε την πρώτη του φιλική αναμέτρηση στο Ισραήλ, επικρατώντας της Μακάμπι Χάιφα 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου.

Παρά το κουραστικό ταξίδι που προηγήθηκε για τους κιτρινόμαυρους από Θεσσαλονίκη στο Τελ Αβίβ, στη Χάιφα και στη συνέχεια στη Ναζαρέτ, όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και διάθεση.

Το εύστοχο πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 80′ -το κέρδισε ο Εμπακατά- διαμόρφωσε το τελικό 1-0 σε ένα ματς… ξεμούδιασμα για τους «κιτρινόμαυρους» από τις έντονες προπονήσεις των πρώτων ημερών στη Θεσσαλονίκη.

Το τέρμα του έμπειρου άσσου ήταν και αυτό που έκρινε το φιλικό διάρκειας 90 λεπτών, το οποίο χωρίστηκε σε τρία μισάωρα και με πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Άρη, πραγματοποίησαν οι Ματαρίτα και Πάβιτσιτς που πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο μισάωρο, δείχνοντας τα πρώτα δείγματα γραφής τους.

  Τινάζει την μπάνκα ο Αλαφούζος - Για αυτό λέει το "ναι" ο Τσέριν

Η αρχική ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Οντουμπάτζο, Ντουκουρέ, Νταμπό, Νταρίντα, Πάλμα, Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Ρ. Σγούρος, Παναγίδης, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Τσέρα, Τανούλης, Η. Σγούρος, Καραμανλής, Μπεκιαρίδης

Πηγή: sdna.gr



 

Διαβάστε επίσης: