Το έχουν μάθει αυτό στον Παναθηναϊκό; Βλέπουν Ντνίπρο στο πρώτο ματς οι μπουκ – Ανατροπή στην Λεωφόρο


Το έχουν μάθει αυτό στον Παναθηναϊκό; Βλέπουν Ντνίπρο στο πρώτο ματς οι μπουκ – Ανατροπή στην Λεωφόρο


Διαφ.

Σύμφωνα με τους μπουκ ο πρώτος λόγος για το πρώτο ματς ανήκει στους Ουκρανούς, αλλά οι πράσινοι είναι το φαβορί για την πρόκριση.



Η κληρωτίδα… χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ντνίπρο στον 2ο προκριματικό του Champions League. Εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 25-26 Ιουλίου και η ρεβάνς στη Λεωφόρο στις 1-2 Αυγούστου. 

Ανάμεσα στην ουκρανική ομάδα και την Γκενκ που ήταν η έτερη υποψήφια αντίπαλος, οι Πράσινοι έπεσαν σαφώς στα “μάλακα” κι έχουν μία χρυσή ευκαιρία μπροστά τους για να περάσουν τουλάχιστον στον επόμενο γύρο και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους σε ευρωπαϊκούς ομίλους (στο χειρότερο σενάριο στο Europa League) μετά από αρκετά χρόνια. 

Πέρα από τη διαφορά δυναμικότητας των Ντνίπρο και Γκενκ άλλωστε, οι Ουκρανοί δεν δίνουν ως γνωστόν στη χώρα τους τα εντός έδρας ματς λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, αλλά (πιθανότατα) στη Σλοβακία, όπως συνέβη και πέρυσι το καλοκαίρι. 

Τι λένε οι μπουκ

  Ο... Μαρσιάλ του ΠΑΟΚ που κανείς δεν υπολογίζει - Θα τον αλλάζει επίπεδο!

Παρά το γεγονός ότι οι Ουκρανοί θα δώσουν το πρώτο ματς σε ουδέτερη έδρα, θεωρούνται από τους μπουκ ως το απόλυτο φαβορί για να πάρουν τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, χωρίς δηλαδή να επηρεάζονται από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την έδρα. Για την ιστορία ο άσος δίνεται στο 2.25, η ισοπαλία στο 3.35 και το διπλό στο 3.25! Από εκεί και πέρα η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό δίνεται στο 1.75, ενώ η πρόκριση των Ουκρανών δίνεται στο 2.10!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: