Ποια τα δεδομένα για Κλάρερ και Παναθηναϊκό – "Αρέσει στον Γιοβάνοβιτς" – Έχει κι άλλους στη λίστα


Ποια τα δεδομένα για Κλάρερ και Παναθηναϊκό – “Αρέσει στον Γιοβάνοβιτς” – Έχει κι άλλους στη λίστα


Διαφ.

Οι Πράσινοι προσπαθούν να κλείσουν όσο περισσότερες… τρύπες μπορούν μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία στο εξωτερικό, με τον Αυστριακό στόπερ να είναι στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χωρίς όμως να είναι ο μόνος.

Παναθηναϊκός: Για το θέμα του στόπερ και την περίπτωση του Κριστόφ Κλάρερ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης επιβεβαιώνοντας ότι ο Αυστριακός αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιας και διαθέτει στοιχεία που ψάχνει και προέρχεται από γεμάτες χρονιές.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε πως οι επαφές δεν είναι προχωρημένες, ενώ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα 1-2 περιπτώσεις για την θέση των κεντρικών αμυντικών, με τον ίδιο να σημειώνει πως είναι κομβική η εξασφάλιση της συμμετοχής των Πρασίνων τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League εκτιμώντας ότι η ομάδα θα εξαντλήσει με εξαιρετική ψυχολογία και αύρα από τον κόσμο τις πιθανότητες για το Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ λόγω Σλούκα – Μέχρι 5 του ΠΑΟ στο Μουντομπάσκετ – Η πιθανή 12αδα της Εθνικής


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: