Ατάκες Ντέμη για Εθνική – Τι να κρατήσει για να έρθουν αποτελέσματα – Πρόγνωση για ματς με Ολλανδία


Ατάκες Ντέμη για Εθνική – Τι να κρατήσει για να έρθουν αποτελέσματα – Πρόγνωση για ματς με Ολλανδία


Διαφ.

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να ηττήθηκε από την Γαλλία στο Παρίσι, όμως η εικόνα της ήταν τέτοιο που άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια της πορείας της στα προκριματικά του Euro 2024.

Ντέμης Νικολαΐδης: Την δική του άποψη για την απόδοση της Εθνικής κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία έκανε γνωστή ο παλαίμαχος τεχνικός μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σημειώνοντας ότι τον εντυπωσίασε η νοοτροπία της ομάδας στο τέλος του αγώνα με τους Τρικολόρ.

«Εγώ έλεγα ότι πιστεύω πολύ στην ομάδα, αλλά ήθελα παραπάνω αυτοπεποίθηση στο πρώτο ημίχρονο με τη Γαλλία. Είδα όμως μία Εθνική που έμεινε με 10 παίκτες και προσπάθησε, πίεσε όπως μπόρεσε, έβγαλε τρομερή ψυχολογία και πίεσε τη Γαλλία όσο άντεχε για να ισοφαρίσει. Αυτό το τελευταίο 20λεπτο πρέπει να το κρατήσουμε περισσότερο από τα πάντα. Πρέπει να προσπαθήσουμε με τέτοιες μεγάλες ομάδες να παίζουμε έτσι από την αρχή», ανέφερε συγκεκριμένα.

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη νοοτροπία που έχει αυτή η ομάδα. Αν κρατήσει αυτή τη νοοτροπία θα έχει κέρδος η Εθνική, γιατί έχει ταλέντο. Όσο το κρατάμε αυτό, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Βλέπω το καλό κλίμα στην ομάδα, είναι σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα κοντράρουμε στα ίσα την Ολλανδία για τη δεύτερη θέση», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

  Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο εκατ. για Χατζηδιάκο από ελληνική ομάδα – Τον “έκοψε” ο Αλμέιδα για ΑΕΚ – Μεταγραφή έκπληξη ο ΠΑΟΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: