Οριστικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Αποφάσισαν Λουτσέσκου, Σαββίδης για μεταγραφές – Τέσσερις αφίξεις άμεσα


Οριστικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – Αποφάσισαν Λουτσέσκου, Σαββίδης για μεταγραφές – Τέσσερις αφίξεις άμεσα


Διαφ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε και η πρώτη μεταγραφή, εσωτερική πάντως, είναι ο Μπράντον Τόμας, που ήδη υπέγραψε 1+1 και άρχισε από χθες, με την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε και η πρώτη μεταγραφή, εσωτερική πάντως, είναι ο Μπράντον Τόμας, που ήδη υπέγραψε 1+1 και άρχισε από χθες, με την ομάδα…

Αυτές οι τέσσερις μεταγραφές όμως, που “κλείδωσαν” για τον ΠΑΟΚ, είναι ο βασικός σέντερ φορ, ο εξτρέμ, ο χαφ και ο αριστερός μπακ!

Αυτούς τους τέσσερις, που θα είναι ενδεκαδάτοι, για άμεση ενίσχυση της ομάδας του ΠΑΟΚ, ψάχνουν τα μέλη του σκάουτινγκ και ο Γιώργος Σαββίδης, προκειμένου να τους φέρουν στη Θεσσαλονίκη.

-Πρώτος από όλους, θα έρθει ο Ολλανδός Βίρτζιλ Μισιτζάν, που έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

-Ακολουθεί ο Μπάμπα Ράχμαν, που ιέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και απομένει η ρύθμιση με την Τσέλσι.

  Νέα ήττα από Μακάμπι για ΠΑΟ με θέματα στην δημιουργία - Επιστροφή Κώστα

-Ο μέσος, που θα είναι επιλογή ανάμεσα από 4 προτάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

-Τελευταίος, όπως φαίνεται, θα αποκτηθεί ο βασικός σέντερ φορ, όπου υπήρχε η πρόταση για Γκαμπιαντίνι, αλλά ο Ιταλός δεν το σκεφτόταν και πρέπει να στοχεύσουν αλλού.

Τα υπόλοιπα έως την Κυριακή, όταν και αναμένεται να υπάρξει άφιξη παίκτη.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο “μπαμ” Αγγελόπουλων, τα… έσκασαν για Μιλουτίνοφ – Τρομερή κίνηση του Σέρβου πριν τις υπογραφές!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: