Άρθρο του Σταύρου Καζαντζόγλου με νόημα: "Η ανάγκη για τον Πινέδα και οι μεταγραφές που χρειάζεται η ΑΕΚ"


Άρθρο του Σταύρου Καζαντζόγλου με νόημα: "Η ανάγκη για τον Πινέδα και οι μεταγραφές που χρειάζεται η ΑΕΚ"


Διαφ.

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου καταγράφει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ με Πινέδα, στόπερ και τις υπόλοιπες μεταγραφικές προτεραιότητες.

Γύρισε ο Αλμέιδα, μαζεύεται η ΑΕΚ σταδιακά και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Ολλανδία για να δουλέψει μακριά από τη ζέστη. Εσείς όλοι θα έχετε απόλυτη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν επί ολλανδικού εδάφους και θα υπάρχει συνεχής και έγκυρη ενημέρωση σε real time. Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, ας ασχοληθούμε με τα θέματα που απασχολούν τους περισσότερους στην «κιτρινόμαυρη» κοινωνία, αλλά και όσους κινούνται γύρω.

Γιατί κανείς δεν είναι σε τέτοιο σημείο, που δεν έχει ανάγκη να κοιτάξει τι κάνει ο ανταγωνισμός. Το θέμα με τον Πινέδα φαίνεται πως εξελίσσεται ομαλά για την ΑΕΚ. Τα συνεχόμενα ρεπορτάζ των Μεξικανών καταδεικνύουν σε σημαντικό βαθμό τη ροή των εξελίξεων. Στην ΑΕΚ κρατούν χαμηλά την μπάλα, είμαι πεπεισμένος πως εάν μπορούσαν θα ζητούσαν να μην υπάρχει αναφορά του ονόματος Πινέδα ωσότου υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Αλλά πώς να συμμαζέψεις την τρέλα του κόσμου, που είχε μάτια και είδε πως αυτός ο «μικρός μάγος» ήταν ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος;

  Δεν έχουν κλείσει οριστικά οι μεταγραφές της ΑΕΚ!

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: