Ο κανονισμός στη La Liga… στέλνει τον Πινέδα στην ΑΕΚ εντός 48ωρου!


Ο κανονισμός στη La Liga… στέλνει τον Πινέδα στην ΑΕΚ εντός 48ωρου!


Διαφ.

Το σήριαλ με τον Μεξικανό άσο συνεχίζεται, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή του μπορεί να κλείσει το επόμενο διήμερο.

Για τους κανονισμούς της La Liga που συνδέονται με τον Ορμπελίν Πινέδα και την ΑΕΚ, αλλά και για την απάντηση που περιμένουν στην Ένωση από τον βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας, μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», ανέφερε αρχικά στο ζήτημα του Μεξικανού που… καεί τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή και προσμονή μέχρι το τέλος αφού η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή, με την υπόθεση, όμως, να είναι σε καλό δρόμο.

Μάλιστα, σύμμαχος για άμεσες εξελίξεις, μπορεί να αποδειχθεί το ισπανικό πρωτάθλημα που έχει αυστηρούς κανονισμούς με τον ισολογισμό των συλλόγων και η προθεσμία λήγει την τελευταία ημέρα του Ιουνίου. Έτσι, ακόμα και εντός 48ωρου μπορεί να έχει παρθεί η τελική απόφαση για το που θα αγωνίζεται ο 27χρονος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το θέμα του στόπερ, σχολίασε πως η ΑΕΚ είναι σε αναμονή για την απάντηση του κεντρικού αμυντικού που έχει ξεχωρίσει στη λίστα με τους υποψήφιους και αναμένεται να γίνει γνωστή, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: