Προς… πώληση τρεις 11αδατοι του Ολυμπιακού – "Ψάχνουν" 6 εκατ. στο Λιμάνι – Καραμπόλα με Τζόουνς!


Προς… πώληση τρεις 11αδατοι του Ολυμπιακού – “Ψάχνουν” 6 εκατ. στο Λιμάνι – Καραμπόλα με Τζόουνς!


Διαφ.

Ποια κορυφαία ονόματα βγήκαν στη βιτρίνα και ποιοι έρχονται! Στο Λιμάνι σηκώνουν μανίκια και τρέχουν για τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Ηχηρά ονόματα βρίσκονται πλέον στην έξοδο, εφόσον φέρουν ανάλογες προτάσεις, ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένοι μεταγραφικοί στόχοι…

Ολυμπιακός: Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκονται οι Πειραιώτες τις τελευταίες ώρες, δεδομένου ότι η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και η παράλληλη παρουσία του Αντόνιο Κορδόν, θα φέρει άμεσα εξελίξεις.

Πωλείται 11αδάτος άσος

Πριν από τους παίκτες που ενδιαφέρουν και μπορεί να έρθουν στην ομάδα όμως, υπάρχει ένα βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού που δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για την παραχώρησή του. Και δεν αναφερόμαστε στον Πεπ Μπιέλ, που οι Ερυθρόλευκοι έχουν βγάλει στη βιτρίνα με τα χρήματα που είχαν δώσει το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν – Δηλαδή τα 6 εκατ. ευρώ.

Η αναφορά μας γίνεται στον Γιώργο Μασούρα, που φαίνεται ότι βρίσκεται στη λίστα δύο τουρκικών ομάδων που δεν αποκλείεται να χτυπήσουν την πόρτα των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πουλήσει τον Μασούρα, δεδομένου ότι ο παίκτης είναι βασικό γρανάζι της 11άδας – Σε ένα καλοκαίρι, μάλιστα, που από όσους έχουν απομείνει στο ρόστερ, για βασικοί είναι οι Πασχαλάκης, Σισέ, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ροντινέι, Χουάνγκ, Φορτούνης και Αραμπί. Δηλαδή δεν συμπληρώνουν καν 11άδα, αν και η ομάδα θα χρειαστεί να έχει γερό κορμό για τα θερινά προκριματικά.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να πωληθεί ο Μασούρας; Με δεδομένο ότι ο 29χρονος άσος έχει πιάσει ταβάνι στο Λιμάνι και, μάλιστα, είναι 29 ετών, αν προκύψει πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ δεν θα τον παραχωρήσει η ομάδα;

  Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ τώρα!

Τα ονόματα που απασχολούν από την Ισπανία

Δεν είναι ένα ούτε δύο τα ονόματα από την Ισπανία που απασχολούν τους Πειραιώτες – Λογικό, δεδομένου ότι αυτή την αγορά γνωρίζουν καλά και οι παίκτες από τη La Liga προφανώς μπορούν να αναβαθμίσουν το ρόστερ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ονόματα των Ντάρβιν Ματσίς (εξτρέμ, με χρηματιστηριακή αξία στα 3 εκατ. ευρώ και εξαιρετικό όνομα στην Ισπανία), Γουίλιαμ Ζοσέ (επιθετικός, αξία στα 6 εκατ. ευρώ και 6 γκολ φέτος με την Μπέτις), Άλεξ Κογιάδο (εξτρέμ, 3 εκατ. ευρώ η αξία του, με καλή σεζόν στην Έλτσε) και Λεάντρο Καμπρέρα (στόπερ, 2,5 εκατ. ευρώ η αξία του).

Στον τελευταίο θα επιμείνουμε, γιατί οι επαφές με την πλευρά του φαίνεται ότι είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Ο Καμπρέρα δεν είναι ακριβώς ο στόπερ τής πρώτης γραμμής, που θα πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν μία σημαντική προσθήκη στα μετόπισθεν.

Αυτός που ψάχνονται για να φύγει

Ένα καινούργιο όνομα υπάρχει για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ντιχουάν Τζόουνς φαίνεται ότι απασχολεί τους Πειραιώτες – 25χρονος διεθνής Αμερικανός αμυντικός, που αγωνίζεται στο MLS και το συμβόλαιό του με την New England ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2024.

  Λύτρωση Παρί στο 90’ με γκάφα- Στο μηδέν Σίτι, Ίντερ - Λύγισε ο Τζόλης (Vd)

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα  3,5 εκατ. ευρώ αλλά το σημαντικό στην περίπτωσή του δεν είναι τόσο αν θα τον αποκτήσει ή όχι ο Ολυμπιακός, αλλά ότι είναι η πολλοστή φορά που υπάρχει όνομα αριστερού μπακ στο ρεπορτάζ. Κάτι που δείχνει ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται έντονα για την πώληση του Ρεάμπτσιουκ!

Ο διεθνής Μολδαβός άσος είναι τύπου “Μασούρας” στο Λιμάνι – Έχει πιάσει ταβάνι, κι αν προκύψει πρόταση στα 3+ εκατ. ευρώ (στόχος είναι είναι τα 4 εκατ. ευρώ) θα παραχωρηθεί. Η ομάδα, άλλωστε, έχει τον Ραμόν ενώ επιστρέφει και ο Φώτης Κίτσος μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την Ομόνοια, στην Κύπρο. Φτάνουν οι Ραμόν και Κίτσος στον Ολυμπιακό; Αυτό το γνωρίζει, καλύτερα, ο νέος προπονητής.

Αλλά, από την άλλη πλευρά, για να γίνει κίνηση ώστε να έρθει αριστερός μπακ επιπέδου (υπάρχει φημολογία ότι έχει προταθεί και ο Ραχμάν Μπάμπα, που ήταν στον ΠΑΟΚ παλιότερα και το φετινό καλοκαίρι φεύγει οριστικά από την Τσέλσι), θα πρέπει πρώτα να έχει πωληθεί ο Ρέαμπτσιουκ…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά για Μπακαμπού από ελληνική ομάδα, όχι την ΑΕΚ – “Έκοψε” Άλτιντορ ο Αλμέιδα – Μπλέξιμο με Πάλμα! 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: