"Σφήνα" Ολυμπιακού για πρώην top όνομα της ΑΕΚ – Τον θέλει και η Σεβίλλη – Επιβεβαίωση sportdog!


“Σφήνα” Ολυμπιακού για πρώην top όνομα της ΑΕΚ – Τον θέλει και η Σεβίλλη – Επιβεβαίωση sportdog!


Διαφ.

Μπορεί η τιμή του να είναι σε υψηλά επίπεδα και να υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από μεγάλα κλαμπ, αλλά για αυτό ήρθε ο Αντόνιο Κορδόν στην Ελλάδα – Για να φέρει παιχταράδες!

Θυμάστε τι γράφαμε πριν από λίγες ημέρες στο θέμα με τίτλο “Σφήνα” Ολυμπιακού για πρώην top όνομα της ΑΕΚ – Τον θέλει και η Σεβίλλη – Βρήκε… αντι-Εμβιλά στη La Liga!, όταν μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι:

Η καλύτερη περίπτωση από εκείνες που βρίσκονται στο ρόστερ τής Έλτσε και, φυσικά, απασχολεί τους Πειραιώτες, είναι εκείνη του Λούκας Μπογέ, που είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 για λογαριασμό της ΑΕΚ!

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, φέτος είχε 7 γκολ και 1 ασίστ και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο – Άρα η Έλτσε και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει τρόπο για να διαπραγματευτεί σκληρά την περίπτωσή του.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ο Μπογέ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα τής Αργεντινής και, φυσικά, την περίπτωσή του εξετάζει η μισή La Liga – Για παράδειγμα έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει η Σεβίλλη.

Ένα ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι, σήμερα, επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδα ο Πρωταθλητής…

  Νέα τεράστια επένδυση Μαρινάκη - "Γήπεδο 50.000 θέσεων"
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: