"Πρώτη" ΠΑΟ με τα βλέμματα στον Αϊτόρ – Η γκολάρα Παλάσιος και το "θύμισε… Κριστιάνο" του Πέρεθ!


“Πρώτη” ΠΑΟ με τα βλέμματα στον Αϊτόρ – Η γκολάρα Παλάσιος και το “θύμισε… Κριστιάνο” του Πέρεθ!


Διαφ.

Την πρώτη τους προπόνηση επί αυστριακού εδάφους έκαναν σήμερα (26/6) το πρωί οι παίκτες του Τριφυλλιού, η οποία όμως κράτησε μόλις μία ώρα, καθότι το απόγευμα (19:30 Ελλάδος) ακολουθεί το πρώτο φιλικό (προπονητικού χαρακτήρα) με την τοπική Βίενερ Βικτόρια (Γ΄ Κατηγορίας).

Παναθηναϊκός: Μετά το αρχικό ζέσταμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες των επτά παικτών, δουλεύοντας πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Η μία ομάδα που έμεινε «εκτός», στηνόταν στις πλάγιες γραμμές και στα κόρνερ κι έπρεπε να περάσει μία φορά η μπάλα κι απ’ τα δικά της πόδια σε συνεργασία με την «επιτιθέμενη». Οι τρεις ομάδες ήταν οι εξής:

-«Πράσινη» ομάδα: Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Κάτρης, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Καμπετσής

-«Λαχανί» ομάδα: Σιδεράς, Ζέκα, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Καλοσκάμης

-«Ροζ» ομάδα: Παλάσιος, Μπερνάρντ, Φρόκου, Κώτσιρας, Φικάι, Γερεμέγεφ. Ο Τσοκάι ήταν μπαλαντέρ σε κάθε δίτερμα, ενώ στο τέρμα βρίσκονταν σταθερά οι Λοντίγκιν και Ξενόπουλος.

Η προσοχή όλων επικεντρώθηκε στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος δείχνει πως έχει «επιστρέψει» πλήρως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον χιαστό και μάλιστα σημείωσε κι ένα πολύ ωραίο γκολ με το δεξί, αποσπώντας τα εύσημα από τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος του φώναξε «…μπράβο, πολύ σωστή επιλογή κι απόφαση».

Ένα αντίστοιχα πολύ ωραίο τέρμα με δυνατό σουτ στο απέναντι «παραθυράκι» σημείωσε κι ο Παλάσιος, με τον Ρουμπέν να φωνάζει «θύμισε… Κριστιάνο», ενώ το τρίτο ωραίο γκολ στο δίτερμα ήρθε από τα πόδια του Μαντσίνι με ένα θαυμάσιο «σκάψιμο» της μπάλας.

  Αντίστροφη μέτρηση για Φονσέκα στη Μίλαν – Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις στις στατικές φάσεις, ένα από τα πολύ δυνατά όπλα του Παναθηναϊκού, καθώς πέρσι δέχθηκε μόλις ένα τέρμα από στατική φάση αντιπάλου, ενώ την ίδια ώρα σημείωσε 13 γκολ από φάουλ ή από κόρνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Αταμάν ούτε Γιαννακόπουλος – Αυτός… φέρνει Πάντερ στο ΟΑΚΑ – Πρόταση “μαμούθ” από ΠΑΟ!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: