Νικολογιάννης: "Αυτούς θα δούμε στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού" – Ο παίκτης-προτεραιότητα στις μεταγραφές


Νικολογιάννης: “Αυτούς θα δούμε στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού” – Ο παίκτης-προτεραιότητα στις μεταγραφές


Διαφ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό ματς με την Βίνερ και τη σημασία που έχει για τους ρεπόρτερ να βλέπουν τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Για το φιλικό… ξεμούδιασμα του Παναθηναϊκού σήμερα (26/6) το απόγευμα με την Βίνερ και τους παίκτες που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλα τα φιλικά θα μεταδοθούν από την Cosmote TV, επειδή ρωτάει και ο κόσμος, όχι μόνο το σημερινό. Είναι το πρώτο φιλικό, λείπουν οι διεθνείς, υπάρχουν παίκτες που έχουν έρθει από τραυματισμούς, όπως ο Ζέκα, ο Αϊτόρ και ο Φρόκου, για αυτό και το φιλικό με την Βίνερ θα έχει διάρκεια μόνο 70 λεπτά. Αν πάνε όλα νορμάλ, θα τους δούμε κανά 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι εδώ στην προετοιμασία και ο Μπιλάλ, για τον οποίο έχει γίνει πολύ κουβέντα, θα τον δούμε όπως και τον Γερεμέγεφ στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό ότι μας αφήνει και βλέπουμε τις προπονήσεις ο Γιοβάνοβιτς, από την πρώτη του χρονιά κιόλας. Ξέρεις τι δουλεύει ο προπονητής και μπορεί να έχεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου ενόψει του χειμώνα για να τα εξηγήσουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν επαφές του «τριφυλλιού» με συγκεκριμένο παίκτη που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα για τη θέση του στόπερ, η οποία πρέπει να καλυφθεί… χθες και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει κι έναν παίκτη για αντικαταστάτη του Κουρμπέλη στα χαφ αλλά κι έναν δεξιό μπακ άμεσα.

  Ανακατεύει την... τράπουλα με Ολυμπιακό ο Μάντζιος - Σκέψεις για αλλαγές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πρώτη” ΠΑΟ με τα βλέμματα στον Αϊτόρ – Η γκολάρα Παλάσιος και το “θύμισε… Κριστιάνο” του Πέρεθ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: