Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στον Άρη – Η αποχώρηση που… έρχεται και οι θέσεις ενίσχυσης


Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις στον Άρη – Η αποχώρηση που… έρχεται και οι θέσεις ενίσχυσης


Διαφ.

Ο Ρόμπτερτ Παλίκουτσα ήταν απόλυτα συνεπής στο λόγο του καθώς η αποστολή πήγε στο Ισραήλ για τα δύο φιλικά με την Μακάμπι έχοντας τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ματαρίτα, Πάβιτσιτς και Φατόρε (σσ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα) ενώ στο ρόστερ θα ενσωματωθεί από αύριο και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Άρης: Ο Ρόμπτερτ Παλίκουτσα ήταν απόλυτα συνεπής στο λόγο του καθώς η αποστολή πήγε στο Ισραήλ για τα δύο φιλικά με την Μακάμπι έχοντας τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ματαρίτα, Πάβιτσιτς και Φατόρε (σσ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα) ενώ στο ρόστερ θα ενσωματωθεί από αύριο και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Ενα μεταγραφικό καρέ που ωστόσο δεν είναι αρκετό για να καλυφθούν βασικές ανάγκες στο ρόστερ. 

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής δεν ακολούθησε την αποστολή στη Χάιφα προκειμένου να τρέξει τα πολλά ανοικτά μέτωπα σε μεταγραφικό επίπεδο αλλά και την πώληση του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με την επιστροφή της ομάδας θα είναι σε θέση άμεσα να προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες δίνοντας στον προπονητή τα κατάλληλα εργαλεία στο κρίσιμο διάστημα της προετοιμασίας μέχρι το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι (27/7).

Το επόμενο Σάββατο (1/7) η αποστολή αναχωρεί για τη Βουλγαρία για τον δεύτερο κύκλο προετοιμασίας και το φιλικό με την Μπότεφ. Ένα στάδιο στο οποίο ουσιαστικά θα πρέπει να μπουν οι βάσεις ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Δεδομένα θα χρειαστούν τουλάχιστον ακόμη πέντε κινήσεις ούτως ώστε να κλείσουν τρύπες και ο Τερζής να έχει περισσότερες βασικές επιλογές να δουλέψει την ομάδα του.

  Νέα εξέλιξη με Πάρις Λι - Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό γκαρντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές αφορούν τα κεντρικά αμυντικά χαφ, τα πλάγια της επίθεσης, όπου μετά και την αποχώρηση του Ματέο, έχουν περιοριστεί κατά πολύ οι επιλογές, στο αριστερό άκρο για να αντικατασταθεί ο Πίρσμαν που οδεύει προς Γκρόνιγκεν, στο κέντρο της άμυνας, με δεδομένη την απόφαση να λυθεί η συνεργασία και με τον Ενκουλού και φυσικά στην κορυφή επίθεση. Ο στόχος του τεχνικού διευθυντή του Αρη είναι προφανής. 

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται νέο μεταγραφικό ντεμαράζ καθώς ο Παλίκουτσα βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με συγκεκριμένους παίκτες που έχει “λοκάρει” και συζητάει μαζί τους. Παράλληλα με την επιστροφή από το Ισραήλ θα τεθεί εκ νέου επί τάπητος και το θέμα της λύσης των συμβολαίων. Πιο κοντά στην έξοδο είναι οι Πίρσμαν και Νταμπό, ενώ και οι διαπραγματεύσεις με τον Ενκουλού είναι στο τελικό στάδιο.

Ερχονται “ενισχύσεις” στην άμυνα

Δύο νέα πρόσωπα θα προστεθούν στο πλάνο του Τόλη Τερζή μέσα στην εβδομάδα, δίνοντας εξτρά επιλογές στον προπονητή στο κέντρο της άμυνας για το κρίσιμο διάστημα της προετοιμασίας στη Βουλγαρία. Εκτός από τις όποιες προσθήκες γίνουν, από αύριο θα ενσωματωθούν σταδιακά στο πρόγραμμα ο Γιακούμπ Μπράμπετς και ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος

Ο Τσέχος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας μέχρι τις 20 Ιουνίου και πήρε μία εβδομάδα άδεια, ενώ ο Έλληνας αμυντικός είχε επιπλέον άδεια αφού ολοκλήρωσε αργά τις υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό Β’ στο Πρωτάθλημα της SL2. Σήμερα αμφότεροι θα περάσουν από εργομετρικά και την Τετάρτη θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

  Τρομερό βίντεο! Ο Γιασικεβίτσιους τραγουδούσε στο Κολωνάκι τον ύμνο του ΠΑΟ

Στο μεταξύ, αργά χθες το βράδυ έφτασε στη Θεσσαλονίκη από το Ισραήλ η αποστολή του Αρη. Μέσω Τελ Αβίβ, με απευθείας πτήση, οι Κιτρινόμαυροι “προσγειώθηκαν” στη βάση τους ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας εκτός συνόρων, που περιελάμβανε προπονήσεις και τα δύο φιλικά με την Μακάμπι Χάιφα. Προτού η ομάδα πάρει τον δρόμο της επιστροφής έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το προηγούμενο 4ήμερο.

Παίκτης της Άτλας είναι εδώ και μερικά 24ώρα ο Ματέο Γκαρσία, με τον Αρη να ολοκληρώνει το deal της πώλησής του. Ο 27χρονος παίκτης φανερά συγκινημένος αποχαιρέτησε μέσω social media τους Κιτρινόμαυρους και το κλαμπ στο οποίο υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια. Αναλυτικά: «Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη που με έκανε να νιώσω σαν το σπίτι μου από τη πρώτη μέρα. Ήταν ένας όμορφος δρόμος που πήραμε μαζί. Σήμερα λέω αντίο στο κλαμπ μόνο ως παίκτης. Ποτέ δε θα πω αντίο ως φίλαθλος των χρωμάτων μας. Σας ευχαριστώ πολύ, για πάντα στη καρδιά μου».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσίαση φανέλας με Μαρινάκη και… μπαμ – Κορυφαίο όνομα για Ολυμπιακό – Πρώην Μπάρτσα, Γιουνάιτεντ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: