Μίροτιτς και NBAer με συμβόλαιο 2 εκατ. για Ολυμπιακό – Ψηλό με 44% στο τρίποντο ζήτησε ο Μπαρτζώκας (Vid)


Μίροτιτς και NBAer με συμβόλαιο 2 εκατ. για Ολυμπιακό – Ψηλό με 44% στο τρίποντο ζήτησε ο Μπαρτζώκας (Vid)


Διαφ.

Φημολογία για τεράστιο μεταγραφικό μπαμ των Αγγελόπουλων! Στο Λιμάνι δεν χάνουν καθόλου χρόνου και… τρέχουν ήδη για να κλείσουν άμεσα τους παίκτες που χρειάζονται. Οι υποθέσεις Σλούκα-Βεζένκοφ και τα ονόματα που έχει ξεχωρίσει ο Έλληνας κόουτς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με τον Βεζένκοφ και τον Σλούκα στο ρόστερ του, αλλά όπως είναι υποχρεωμένος έχει καταστρώσει και το plan b, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος.

Η περίπτωση του Βεζένκοφ είναι εκείνη, που «καίει» περισσότερο, αλλά το τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μετά την 1η Ιουλίου. Ως τότε μόνο σενάρια και εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν.

Ο Ολυμπιακός, όπως τονίσαμε, έχει έτοιμες τις εναλλακτικές επιλογές και μάλιστα πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς. Για τον Μίροτιτς, πάντως, έγκυροι Ιταλοί έχουν γράψει εδώ και μέρες ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν φοβάται για την επόμενη μέρα της ομάδας του, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον τρόπο, που δουλεύει.

  Μετά τον Αλόνσο κινδυνεύει και 2ος κόουτς μεγάλης ομάδας - Έτοιμος διάδοχος

Αν φύγει, λοιπόν, ο Βεζένκοφ υπάρχουν κι άλλα ονόματα στην λίστα για την αντικατάσταση του. Ποιος μπορεί να αποκλείσει τον Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, ο οποίος μάλιστα μπορεί να παίξει και στο «3» και στο «4». Ομάδα δεν έχει ο Ισπανός και αν φύγει ο Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει στον Χερνανγκόμεθ πάνω από 2 εκ. ευρώ ετησίως. Χρήματα, που ούτε η Μπαρτσελόνα μπορεί να δώσει, ούτε η Ρεάλ.

Υπάρχουν και πιο δεύτερες επιλογές, όπως είναι ο Σέμι Οτζελέγιε της Βίρτους Μπολόνια. Αν πάρει π.χ. τον Οτζελέγιε η ομάδα του Πειραιά θα τον συνδυάσει με έναν ισάξιο. Να έχει δύο πολύ καλούς παίκτες, δηλαδή, σε αυτή την θέση. Όχι όπως φέτος, που ήταν σχεδόν μόνος του ο Βεζένκοφ, αφού ο Πίτερς έπαιζε ελάχιστα. Υπήρξαν ματς μάλιστα όπως ο τελικός της Ευρωλίγκας, όπου ο Πίτερς δεν έπαιξε καθόλου.

Ο Γιόχανς Βόιτμαν της Αρμάνι είναι επίσης ένας παίκτης, που είναι στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Πήρε το ιταλικό πρωτάθλημα πρόσφατα με την Αρμάνι και στα 31 του παραμένει ένας παίκτης του υψηλού επιπέδου. Με πολύ καλό σουτ και άριστος στο να διαβάζει το παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Γερμανός είχε 44% από το τρίποντο.

  Μάκης Αγγελόπουλος για την ονοματοδοσία γηπέδου - "Ήταν πολλά τα έξοδα"

Όλα, όμως, αυτά θα μπουν στο τραπέζι ακόμη πιο δυνατά, αν ο Βεζένκοφ αποφασίσει να πάει στο ΝΒΑ. Αν μείνει στο ΣΕΦ ο Βούλγαρος, ο Μπαρτζώκας θα είναι ακόμη πιο χαρούμενος, θέλοντας να φτιάξει μία ομάδα, που του χρόνου να πάει να πάρει την Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μία… ανάσα από δεύτερη ηχηρή μεταγραφή μετά τον Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: