Χαμός με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού – Τον κατηγορούν για παραπλάνηση και παρενόχληση γυναικών


Χαμός με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού – Τον κατηγορούν για παραπλάνηση και παρενόχληση γυναικών


Διαφ.

Σάλος έχει προκληθεί στην πατρίδα ποδοσφαιριστή που πέρασε στο πρόσφατο παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους καθώς υπάρχουν καταγγελίες για παραπλάνηση και παρενόχληση γυναικών, με τον ίδιο να είναι… έξαλλος τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Χουάνγκ Ουί Τζο: Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Κορέα με πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού καθώς υπάρχουν κατηγορίες εις βάρος του για παραβάσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, με τον φορ της Σεούλ να έχει κινήσει νομικές διαδικασίες σχετικά με ένα βίντεο που κυκλοφορεί και φέρεται να συμμετέχει ο ίδιος, καθώς αρνείται την εμπλοκή του και απειλεί με μηνύσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό έχουν δημοσιευτεί ανώνυμες καταγγελίες από γυναίκα σε βάρος του Χουάνγκ Ουί Τζο για παραπλάνηση εκ μέρους του σε σχέσεις που είχε δημιουργήσει, αλλά και για τον τρόπο που τις διέκοπτε λέγοντας ότι πρέπει να φύγει για το εξωτερικό, με τον ίδιο να σημειώνει ότι θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια ώστε να προστατεύσει το όνομά του από τις φήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνουν πολύ χρήμα οι Αγγελόπουλοι – Οι δύο επόμενοι μετά τους Μιλουτίνοφ, Γκος – “Σκάει” μεγάλη επιστροφή!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: