Αυτό το σύστημα θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς – Σα να μην έλειψε μία μέρα ο Αϊτόρ – Δεν είναι "καμμένο χαρτί" ο Γερεμέγεφ


Αυτό το σύστημα θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς – Σα να μην έλειψε μία μέρα ο Αϊτόρ – Δεν είναι “καμμένο χαρτί” ο Γερεμέγεφ


Διαφ.

Μπορεί να επρόκειτο για ένα φιλικό… ξεμουδιάσματος, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την πρώτη αναμέτρηση της νέας χρονιάς.

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό ματς προετοιμασίας του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους απέναντι στην Βιένερ Βικτόρια (4-0), ομάδα γ’ κατηγορίας της Αυστρίας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δείχνει ότι σκοπεύει να επενδύσει πάνω στο 4-2-3-1 ως βασικό σχηματισμό της ομάδας την επικείμενη αγωνιστική περίοδο!

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και ως προς τις κινήσεις που θα χρειαστεί να κάνει άμεσα ο Παναθηναϊκός, από τη στιγμή που είναι αυτονόητο πως θα χρειαστεί τουλάχιστον μια ποιοτική κίνηση ενδεκάδας στον άξονά του!

Ο Γιοβάνοβιτς πάντως γενικότερα αντιμετώπισε την αναμέτρηση όπως θα… έπρεπε στην λογική ξεμουδιάσματος και για αυτό τον λόγο επέλεξε να βάλει τελευταίους τους Αϊτόρ και Ζέκα, μετά από τις πολύμηνες απουσίες που είχαν, λόγω της ρήξης χιαστού. Και εάν ο Ζέκα δεν μπορεί να κριθεί ακόμη, ο Αϊτόρ θα λέγαμε πως εντυπωσίασε και πως έδειξε πως εάν ο Παναθηναϊκός τον είχε σε όλο το περσινό πρωτάθλημα, δεν θα το έχανε σε καμία περίπτωση από την ΑΕΚ.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Παλάσιος έκανε χειρότερη χρονιά από την rookie πράσινη του σεζόν. Βλέποντας κανένας και το ροτέισον, θα είδε πως ο Γιοβάνοβιτς έριξε στο ματς και νέα παιδιά όπως ο Κάτρης, ο Φικάι, ο Καλοσκάμης και ο Μπιλάλ και ευτύχησε να δει τους 2 τελευταίους να σκοράρουν. Αρκετά ενδιαφέρον και το ότι έπαιξε σε όλο το ματς ο Σιδεράς, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο τη νέα χρονιά και ενδεχομένως τον ρόλο που είχε ο Πούγγουρας, ως 4ο στόπερ δηλαδή. Από εκεί και πέρα είδαμε… επιτέλους Γερεμέγιεφ, με τον έμπειρο φορ να κάνει το πράσινο ντεμπούτο του 6 μήνες μετά την απόκτησή του και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε εύκολα να μείνει στην ομάδα ως τρίτη λύση, πίσω από τους Ιωαννίδη και Σπόραρ. Μπορεί να είναι νωρίς για αυτό, ωστόσο σίγουρα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα στα επόμενα ματς, αφού δεν είναι καμμένο χαρτί!

Από εκεί και πέρα η λογική λέει πως ο Καμπετσής θα έχει συμπληρωματικό ρόλο και στη συνέχεια θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ για τους πράσινους θα είναι μεγάλο κέρδος να μπορούν να εντάξουν ομαλά στο ροτέισον έστω και ένα από τα παιδιά που έπαιξαν το απόγευμα της Δευτέρας!

  Tρίτο γκολ η Σπάρτα - Υπέροχη ενέργεια πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (Vid)
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: