Χοντρό θέμα με Βλαχοδήμο στην Πορτογαλία – Απειλείται με "βαριά καμπάνα" – Αυτός ο λόγος


Χοντρό θέμα με Βλαχοδήμο στην Πορτογαλία – Απειλείται με “βαριά καμπάνα” – Αυτός ο λόγος


Διαφ.

Μπλεξίματα φαίνεται να έχει ο διεθνής τερματοφύλακας μιας και η πορτογαλική Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει έρευνα για όσα είπε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Πόρτο και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Πρόβλημα για τον διεθνή τερματοφύλακα μιας και η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκίνησε έρευνα σχετικά με όσα είπε για την Πόρτο, μετά από ντέρμπι με την Μπενφίκα, και πλέον κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία.

«Προσδιορίσει την πειθαρχική συνάφεια της πραγματικότητας με βάση ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με δηλώσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μετά τη νίκη της Μπενφίκα επί της Πόρτο, στο Estádio do Dragão, στο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος», αναφέρει η πορτογαλική Ομοσπονδία.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο ντοκιμαντέρ «Eu amo o Benfica», που ήρθε στη δημοσιότητα μετά την κατάκτηση του τίτλου, παρουσιάστηκαν εικόνες της ομάδας στα αποδυτήρια μετά από εκείνο το παιχνίδι, όπου ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος λέει: «Αυτοί οι τύποι είναι μια σκοτεινή ομάδα. Μια σκατά ομάδα».

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα εκτελεί τα στημένα - Έκπληξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα “κεραμίδα” μετά τον Πάντερ – “Μέχρι τέλους” ο Παπαγιάννης – Πουαριέ και σέντερ 2.10μ. με τρίποντο για ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: