"Θα είναι υποβάθμιση για τον Ολυμπιακό – Μεγάλος χασογκόλης – Κατέρρευσε η ομάδα… εξαιτίας του"! (Vid)


“Θα είναι υποβάθμιση για τον Ολυμπιακό – Μεγάλος χασογκόλης – Κατέρρευσε η ομάδα… εξαιτίας του”! (Vid)


Διαφ.

Επιθετικός που δεν θυμίζει σε τίποτα Ελ Αραμπί και Μπακαμπού! Ποιος είναι ο φορ που εξετάζουν τις τελευταίες ημέρες Κορδόν και Μαρτίνεθ και γιατί θα είναι τεράστιο ρίσκο η μεταγραφή του στο Λιμάνι…

Ολυμπιακός – Μάξι Γκόμες: Μια λύση από την Τουρκία, με θητεία όμως στην Ισπανία τα προηγούμενα χρόνια, έχει έρθει στο προσκήνιο για την επίθεση των Πειραιωτών, δεδομένου ότι ο διεθνής Ουρουγουανός άσος είναι ποδοσφαιριστής που γνωρίζουν καλά τόσο ο Αντόνιο Κορδόν όσο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στα 26 του χρόνια ο Μ. Γκόμες δεν έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να δείξει πολλά πράγματα για το ταλέντο και, κυρίως, για την εκτελεστική του δεινότητα, παρότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο παραμένει στα 7 εκατ. ευρώ – Δηλαδή πολύ ψηλά.

Παρόλα αυτά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα τής Τράμπζονσπορ πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 34 ματς, ενώ προς το τέλος τής σεζόν είχε χάσει και τη θέση του στο αρχικό σχήμα, ακριβώς επειδή δεν ήταν αποδοτικός στο σκοράρισμα.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία (πολλά!) χρόνια μάς έχει συνηθίσει να φέρνει στην Ελλάδα επιθετικούς-κανόνια, με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Σεντρίκ Μπακαμπού να είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

  Χαρτάκι σε Μεντιλίμπαρ από Θεσσαλονίκη! "Δύσκολα απειλεί-απειλείται ο Άρης"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα στην Τουρκία, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ που θέλει τον Μάξι Γκόμες υποψήφιο για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

 “Μεγάλος χασογκόλης – Μετριότητα για Ολυμπιακό – Υποβάθμιση της θέσης σε σχέση με τον Μπακαμπού”

“Τον έβλεπα αρκετά και στη Βαλένθια γιατί την υποστηρίζω – Πριν πάει στην Τουρκία δηλαδή. Είναι μεγάλος χασογκόλης ο άνθρωπος, κι ας μην είναι δημοσιογραφικό αυτό που λέω”, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Πέρσι η Τράμπζονσπορ κατέρρευσε γιατί δεν είχε τα γκολ που έπρεπε στην επίθεση και, στο τέλος, ο Γκόμες είχε χάσει τη θέση του στην ομάδα. Γενικά η πορεία του είναι πτωτική, δε νομίζω ότι μπορεί να δώσει πολλά στον Ολυμπιακό. Μετριότητα είναι”.

Σκόραρε ελάχιστα στην Τουρκία, αν και είχε πολλά ατς

“Ως επιθετικός έβαλε πέντε γκολ, όσο δηλαδή και ο Οζντόεφ που θέλει ο ΠΑΟΚ και είναι χαφ”.

Υπάρχει λόγος να κάνουμε σύγκριση με τον επιθετικό που έφυγε, τον Σεντρίκ Μπακαμπού;

  Θέλει νίκη με Ολυμπιακό ο Καυρπίδης - Οι ατάκες στους παίκτες του Άρη

“Δεν είναι φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Μάξι Γκόμες, θα είναι υποβάθμιση της θεσης αν φύγει ένας τόσο αποδοτικός επιθετικός οπως ο Μπακαμπού και φέρουν αυτόν στη θέση του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρινάκης: “Αν η διαιτησία ήταν 50-50, θα παίρναμε άνετα το πρωτάθλημα – Βίντεο με όλα τα εγκλήματα”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: