Νέα δεδομένα για Γερεμέγεφ στον ΠΑΟ – Αυτός έκανε εντύπωση στο φιλικό – Με το βλέμμα σε Ντνίπρο ο Γιοβάνοβιτς


Νέα δεδομένα για Γερεμέγεφ στον ΠΑΟ – Αυτός έκανε εντύπωση στο φιλικό – Με το βλέμμα σε Ντνίπρο ο Γιοβάνοβιτς


Διαφ.

Συνεχίζεται η προετοιμασία των Πρασίνων στην Αυστρία με τον Σέρβο τεχνικό να έχει ξεκινήσει τη… δουλειά ενόψει του αγώνα των προκριματικών με τους Ουκρανούς.

Παναθηναϊκός: Για την αλλαγή στάσης στους Πράσινους όσον αφορά τον Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ, που μπορεί να αποτελέσει τρίτη επιλογή στα φορ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην προετοιμασία, όσο και στους αγώνες με την Ντνίπρο.

«Δεν μπορούμε να δώσουμε πολύ μεγάλη βάση στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Βικτόρια. Πρέπει να σταθούμε στην επιστροφή των τραυματιών και σε κάποια στοιχεία παικτών που είδαμε πρώτη φορά. Για παράδειγμα ο Γερεμέγεφ σκόραρε και είναι φανερό ότι το παιδί αυτό το έχει το γκολ. Είναι μια εμφάνιση που δείχνει ότι μπορεί να μείνει στον Παναθηναϊκό ως μια τρίτη λύση και βλέπουμε. Από τους τραυματίες μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο Αϊτόρ, που μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο γήπεδο, μου φάνηκε σαν να μην πέρασε καμία μέρα από τον τραυματισμό του.

Ο Ζέκα είναι λογικό να είναι πιο πολύ επηρεασμένος γιατί έχει κάνει δύο χιαστούς, αλλά επειδή και αυτός θέλει να βοηθήσει κι έχει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, όσο περνάει ο καιρός θα ετοιμάζεται κι αυτός. Είναι πολύ καλό ότι επέστρεψε και ο Φρόκου, είναι από τα μεγάλα ταλέντα της Ακαδημίας κι αν δεν ήταν ο περυσινός τραυματισμός θα έπαιζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Δεν μπορεί να πάει Καλλιμάρμαρο ο Γιαννακόπουλος - Αιχμές για Αγγελόπουλους

Παράλληλα για την κατάσταση του Τρουιγιέ σημείωσε ότι ο Γάλλος είχε μια ενόχληση στο γόνατο και για αυτό κάνει ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε πως στα επόμενα φιλικά οι νεαροί δεν θα έχουν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, μιας και  ο Γιοβάνοβιτς θα θέλει να μοντάρει την 11άδα ενόψει Ντνίπρο.

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός σημειώνοντας τι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνουν 25/7 και 1/8, στις 8 ώρα Σλοβακίας και 8:30 στη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκός θα πάρει περίπου 800 εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέα “κεραμίδα” μετά τον Πάντερ – “Μέχρι τέλους” ο Παπαγιάννης – Πουαριέ και σέντερ 2.10μ. με τρίποντο για ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: