Νέες δηλώσεις από τον μάνατζερ Οζντόεφ – "Υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά…"


Νέες δηλώσεις από τον μάνατζερ Οζντόεφ – “Υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά…”


Διαφ.

Για ακόμα μια φορά ο ατζέντης του Ρώσου μέσου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά και στο γεγονός ότι υπάρχει πρόταση στον παίκτη του, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Μαγκομέντ Οζντόεφ: Ο Ρώσος μέσος είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυσή του στα χαφ της ομάδας, με τον ατζέντη του να μιλάει στον Τύπου και αναφέρει πως υπάρχει πρόταση από τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως χωρίς να είναι σίγουρος για τις εξελίξεις.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει μια πρόταση αλλά δεν ξέρω πως θα καταλήξει. Πρέπει να μιλήσουν οι δύο ομάδες και να καταλήξουν κάπου. Αν συμφωνήσουν, τότε θα είναι ο λόγος σε εμάς. Ο κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σκέφτεται μια πρόταση αν τον ικανοποιεί.

Η απόφαση θα είναι για τον Μαγκομέντ, ο οποίος είναι σκεπτόμενος και ώριμος άνθρωπος. Θα αρχίσει να σκέφτεται τη μεταγραφή, όταν όλα εξαρτώνται από τον ίδιο. Τότε θα αρχίσει να σκέφτεται τις λεπτομέρειες. Γιατί αλλιώς τι νόημα έχει να σκεφτεί μια μεταγραφή που μπορεί να μην γίνει; Υπάρχουν προτάσεις από τη Ρωσία, είναι ανοιχτός ο πελάτης μου», είπε ο ατζέντης του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

  Αυτό το μεγάλο... πρέπει του Ολυμπιακού με Άρη - Ο παίκτης... κλειδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Θα είναι υποβάθμιση για τον Ολυμπιακό – Μεγάλος χασογκόλης – Κατέρρευσε η ομάδα… εξαιτίας του”! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: